Rubriek: Lief voor je lichaam

Super sexy in cupmaat M

Niet elke Nederlandse vrouw heeft het figuur van Doutzen Kroes. En weet je… dat is volkomen normaal! De gemiddelde vrouw in ons land heeft een grote cupmaat en maatje 40/42/44 of iets groter. We praten hier over gemiddeld. Natuurlijk zijn er uitzonderingen met maatje XS of iets er tussen in. De fijne website grote-cupmaten.nl vervult de

Lees verder...

Mooie nieuwe borsten en je wordt thuisgebracht

Veel vrouwen zijn niet (meer) tevreden over hun borsten. Gelukkig kun je daar tegenwoordig iets aan  laten doen en dat hoeft helemaal niet meer de hoofdprijs te kosten, want bij FACELand Rotterdam of FACELand Utrecht kun je een borstvergroting laten uitvoeren vanaf €2.390,-. Dat is werkelijk een zeer gunstige prijs voor een dergelijke ingreep. Voor 150,-  kunnen ze

Lees verder...

Gezonde muffins met blauwe bessen en noten

We zijn allemaal in de ban van gezond eten. Het leuke is dat je ook heel gemakkelijk gezond en gevarieerd kunt eten. Op Instagram wemelt het van de gezonde recepten. Je hoeft maar op #foodie #healthyliving of #fitgirl te drukken en er komen allerlei heerlijkheden voorbij.

Lees verder...

Lekker springen op ‘Big Mama’

Hou je van springen en hou je van feesten? Dan hebben wij een supervette tip voor je in petto, want het Springkussen Festival haalt ‘s werelds grootste springkussen met een omvang van 800m2 en een gewicht van 4.000 kilo naar Nederland.

Lees verder...

Laten we weer gewoon gaan eten

Vorig jaar is er een heel goed boek verschenen, waar we je graag op attenderen. Alle dieethypes zijn niet meer op één hand te tellen en nog nooit was er zoveel aandacht voor gezondheid in de media en op internet. Maar hoe gezond en goed zijn al die diëten op lange termijn? In Op dieet?

Lees verder...