Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je

Schermafbeelding 2017-11-02 om 14.24.39

De lipbalm mag weer mee in de tas! Maar welke wordt het? Die van Sara Rosalie heeft iig meerdere functies.

De Lip Balm van Sara Rosalie is voor van alles te gebruiken, en zeker niet alleen voor je lippen. De Lip Balm is een natuurlijke balsem die bestaat uit 76 procent lanoline. Dit zorgt ervoor dat de balsem je huid niet afsluit maar juist vrij laat, en daarnaast mengt de balsem zich goed met water. Hierdoor blijft de balsem langer zitten en is hij op allerlei manieren te gebruiken:

Verzorgend:
’s Nachts kan de Lip Balm worden gebruikt voor extra hydratatie voor de huid rond de ogen. Als je de Lip Balm mengt met de Daily Moisturizer krijg je een extra stevige, zeer hydraterende nachtcrème.

Verzachtend:
De Lip Balm kan worden gebruikt om droge, trekkerige huid te verzachten, bijvoorbeeld rondom wondjes. Ook kun je de balsem gebruiken om muggenbeten verzachten, droge nagelriemen te hydrateren of schrale plekjes te kalmeren.

Mooimaker / Beauty:
Je kan de Lip Balm ook gebruiken als highlighter in je make-up routine. De balsem is perfect als primer onder je lippenstift, die zorgt dat deze langer blijft zitten en meer glans krijgt. Een dun laagje Lip Balm over je wenkbrauwen zorgt dat ze de hele dag op hun plek blijven.

De Sara Rosalie Lip Balm is 100% natuurlijk en zorgt voor je huid. Zo kom je met een beschermde, gehydrateerde huid de winter door.

Sara Rosalie’s lip balm (€14,50)

De producten zijn verkrijgbaar via de de webshop van Sara Rosalie, sararosalie.nl.

Lees ook:Dr.Lipp nipple balm makes your lips kissable
Lees ook:Musthave: All in One Amazing Balm
Lees ook:Lief potje voor je body…
Lees ook:Yeah! Een nieuwe Dr. Balm
Lees ook:Happy Lippen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>