Boost je haren met kokos

mooi

Mogelijk ben je al addicted of misschien ken je hem nog niet en wordt het hoog tijd om kennis te maken met de fijne kokos lijn van Andrélon.

Kan je haar wel een oppepper gebruiken? Verlangen je lokken naar meer body en glans? Ontdek Andrélon Kokos Boost, een verzorgingslijn met kokosolie om je haar intens te voeden en een luchtige volumeboost te geven, zonder je haar te verzwaren. Heb je van nature fijn haar, dan weet je als geen ander dat het lastig kan zijn om je haar meer power te geven. Wens: je wilt graag een vollere, glanzende bos haar terwijl je haar intens gevoed wordt, zonder je lokken te verzwaren. Oplossing? Vanaf nu heb je één voedende verzorgingslijn die aan al deze haarwensen voldoet: Andrélon Kokos Boost, een lijn die bestaat uit shampoo, een conditioner en een verzorgende volume spray voor luchtig volume en intense voeding voor fijn haar.

De formule van Andrélon Kokos Boost bevat kokosolie, een rijke plantaardige bron van essentiële vetzuren. Kokosolie staat niet alleen bekend als een populaire superfood, maar is eveneens een waardevolle oppepper voor huid en haar. In tegenstelling tot andere plantaardige oliën, zoals olijfolie, dringt kokosolie direct diep in het haar door. Hierdoor verzwaart het je haar niet en krijgt je haar een luchtige volumeboost.

In tropische landen is kokosolie al eeuwen geliefd voor uiteenlopende beautybehandelingen. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt als dagelijkse huidverzorging om een droge huid of schrale plekjes te helpen herstellen, maar ook in pure vorm aangebracht als een sterk herstellend, glansgevend haarmasker.

De Andrélon Kokos Boost formule is bovendien vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen.

Andrélon Kokos Boost is dé lijn om fijn, dun haar intens te voeden en een luchtige volumeboost te geven. Als je haar glanst en vol volume zit, voel je jezelf ook beter. Dubbele winst: als je haar een boost heeft gekregen, krijgt je leven ook een boost!

De lijn bestaat uit een verzorgende shampoo, voedende conditioner en een verzorgende volume spray voor de finishing touch van je haarverzorgingsritueel. Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen zowel de shampoo, conditioner als volume spray te gebruiken.

Shampoo 300 ml adviesprijs € 4,39

De shampoo, met kokosolie, maakt je haar schoon en geeft een luchtige volume boost en glans zonder je haar te verzwaren.

Conditioner 300 ml adviesprijs € 4,59

De verzorgende conditioner, met kokosolie, zorgt ervoor dat het haar intens wordt gevoed, zonder het te verzwaren. Ook zorgt de conditioner ervoor dat je haar na het wassen makkelijk doorkambaar is.

Volume Spray 125 ml adviesprijs € 4,99

De verzorgende spray geeft volume aan je haar en zorgt ervoor dat je je haar makkelijker kunt kammen. De spray verzorgt en geeft een gehydrateerd gevoel, zonder je haar te verzwaren.

Andrelon-kokos-boost-shampoo

Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:Intensieve hydratie voor je haren
Lees ook:Koninklijke bloem maakt je haren zijdezacht
Lees ook:Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus
Lees ook:Hoe graag wil je glanzende haren hebben?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boost je haren met kokos

  1. Kokosolie haar

    Heerlijk shampoo van Andrealeon. Niet alleen is kokosolie goed voor je haar maar laat het je haar ook heerlijk ruiken. Andrealon is zeer goed bezig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>