The boss is back! Tyra Banks geeft plus size en kale modellen een kans

Heerlijk the boss is back! Tyra Banks is in de US of A weer op de buis met America’s Next Top Model en het belooft nu al een spraakmakend seizoen te worden. Afgelopen dinsdag was de eerste aflevering van het 24ste seizoen. De leeftijdslimiet is gewijzigd. Modellen ouder dan 27 jaar mogen gewoon mee doen. Ook een kaal model doet mee en dames met een maatje meer. Hieronder kun je genieten van de een compilatie van de eerste aflevering. Stay tuned!

Lees ook:Gordon doet boekje open over showbizz-collega’s die aan zichzelf hebben laten sleutelen
Lees ook:Sylvie wordt alleen maar mooier
Lees ook:Dolce & Gabbana The One Sport
Lees ook:BZV puur natuur speeddates
Lees ook:Vrouwen met een maatje meer dan 36 zijn slimmer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>