Engelen bestaan: 6 jarig meisje verovert Instagram

Schermafbeelding 2017-12-22 om 16.30.40

Het uit Rusland afkomstige 6-jarige kindermodel Anastasia Knyazeva heeft op Instagram menigeen’s digitale hart gestolen. Met haar prachtige felblauwe ogen en donkerbruine haren wordt ze door velen omschreven als het allermooiste meisje van de wereld.

Haar Insta-account is een verzameling van tot de verbeelding sprekende foto’s. Ze werkt voor diverse merken en heeft inmiddels 1 miljoen volgers. Van Anastasia gaan we vast nog heel veel zien en horen.

Schermafbeelding 2017-12-22 om 16.31.19

Lees ook:Justin en Will hotst op Instagram
Lees ook:Hele knappe stoute jongens laten zich graag begluren
Lees ook:Als ‘t aan 50Cent ligt…eten vrouwen louter nog hamburgers
Lees ook:Dankzij Anastasia altijd mooie wenkbrauwen
Lees ook:Make up trend: eyeliner in piemelvorm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>