Rubriek: Spa

We ‘wellnessen’ het liefst bij de Veluwse Bron

Heb jij eigenlijk gestemd? Bij de 1e editie van de Wellness.nl Award is Wellnessresort de Veluwse Bron de overduidelijke winnaar geworden en verkozen tot het beste wellnessresort van Nederland. In totaal deden 45 wellnessresorts mee aan de verkiezing.

Lees verder...

Getest: het vernieuwde wellnessresort de Zwaluwhoeve

Als beautyblogger heb je het geluk dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty en wellness. Zo ook bij de heropening van wellnessresort De Zwaluwhoeven. Deze is op 1 oktober 2013 overgenomen door International Wellness Resorts (IWR). Zij hebben het bedrijf in anderhalf jaar tijd een verbluffende metamorfose gegeven. Volgens

Lees verder...

SpaSense maakt saunabezoek toegangelijker

Vind je het vreemd om naakt in een sauna te lopen? In Brabant hebben ze daar een oplossing voor. Op zich lijkt het me een goed idee om een dagje Brabant wellicht met overnachting erbij te boeken en eens gebruik te maken van het onderstaande  een  ‘voor-het-eerst-naar-de-sauna-arrangement’ en dat kan bij SpaSense. De gemiddelde Brabander vindt

Lees verder...

Genieten begint bij SpaPuur

Op 1 november draagt het Tilburgse SpaPuur 1 jaar haar nieuwe naam. Het voorheen genoemde Thermen Tilburg werd hiermee na een totale vernieuwing heropend en viert daarom nu haar eerste verjaardag. Op 1 en 2 november verspreidt SpaPuur ballonnen door Tilburg waarmee inwoners SpaPuur mogen komen versieren. Elke versierder die een ballon heeft met officieel

Lees verder...

Ultieme me-time in een jacuzzi on the road

Je koter een jacuzzi laten beschilderen samen met kunstenaar Boxie van Boxtel, terwijl je zelf een gratis workshop wellness volgt. Dat kan! Van maandag 8 t/m zondag 14 september is het wellnessweek bij Sauna & Stoom in Heerhugowaard.

Lees verder...

Thermen Holiday viert feest

Op 15 december 2003 opende één van Nederlands grootste sauna -, massage- en beautycentra haar deuren. Hier kunnen bezoekers al tien jaar terecht voor

Lees verder...

Krijg ‘t tweede sauna entreekaartje gratis

Supergoed nieuws voor saunaliefhebbers, want sinds kort zijn Palmolive en Jumbo, in samenwerking met SpaOnline.com, de grootste nationale sauna-actie van dit jaar gestart. Hoe chill is dat?

Lees verder...

Zoe je favoriete Saune met de SpaOnline iPhone-app

De SpaOnline iPhone-app is gratis te downloaden via de App Store. Deze gloednieuwe applicatie is de eerste sauna boekings-app in Europa. Zoals de geweldige website Booking.com, komt ook dit van Nederlandse bodem.

Lees verder...

Onthaasten in Duitsland

Een van de mooiste plekken voor een wellness weekend is Hyatt Regency Mainz. Dit vijfsterren designhotel ligt aan de Rijnpromenade van de Duitse wijnhoofdstad Mainz. Deze stad is vooral bekend vanwege de Keizer-Dom, Gutenberg, de glasvensters van Chagall en natuurlijk de wijn. Mainz ligt op circa drie uur autorijden van Nederland.

Lees verder...

Lekker aan de Champagne in de Mobile Spa

Geen tijd om naar een spa te gaan? Laat de spa dan naar jou komen! De Mobile Spa is uitermate geschikt voor evenementen, productpresentaties of festiviteiten. De Spa wordt nationaal en internationaal ingezet voor diverse organisaties en is voorzien van alle gemakken.

Lees verder...