Thermen Holiday viert feest

Op 15 december 2003 opende één van Nederlands grootste sauna -, massage- en beautycentra haar deuren. Hier kunnen bezoekers al tien jaar terecht voor een dag pure verwennerij, ontspanning en comfort. Gevestigd in Schiedam biedt Thermen Holiday een breed scala aan ontspanningsmogelijkheden zoals sauna’s, zwembaden, een tuin met ligweiden, beautybehandelingen en massages. De gehele maand december is het feest bij Thermen Holiday. Zo heeft het wellnessresort speciale acties en aanbiedingen voor haar gasten, met als hoogtepunt het Jubileumweekend.

Jubileumweekend
Om deze mijlpaal groots te vieren met haar gasten heeft Thermen Holiday een heel weekend feest, want wie jarig is trakteert!
Op 13, 14 en 15 december heeft Thermen Holiday spectaculaire aanbiedingen voor haar gasten. Gasten worden dit weekend verrast met bijzonder entertainment, feestelijke Finse opgietrituelen, lekkere hapjes, beauty en massage demonstraties, kampvuur met glühwein en marshmallows. Tevens vindt er elke dag een Grote Weggeefshow plaats waar elke gast kans maakt op prachtige cadeaus zoals e-readers, (overnachtings-) arrangementen en beautyproducten. Op zondagavond sluit Thermen Holiday het feest af met een spetterende vuurwerkshow. Bij vertrek krijgt elke gast een goed gevulde goodiebag mee, waardoor gasten thuis verder kunnen genieten van hun bezoek aan Thermen Holiday.

Lees ook:Een bibliotheek in een sauna
Lees ook:Lekker genieten bij de grootste elektrische saunakachel
Lees ook:Open dsg Beauty Instituut Thermen Holiday Zuidwolde
Lees ook:Uniek Wellnesscenter in Hoofddorp
Lees ook:Al voor € 16 naar de sauna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>