Lekker genieten bij de grootste elektrische saunakachel

De Finse fabrikant Iki Kiukaat heeft speciaal voor Thermen Holiday met de hand de grootste elektrische saunakachel ter wereld vervaardigd. Deze imposante saunakachel wordt geplaatst in de nieuwe Kelosauna, die gebouwd is door Klaas van Donderen van Suomen Loghouse. De kachel heeft een vermogen van ruim 120 kilowatt en is gevuld met ongeveer 2000 kilo stenen. Omdat sauna’s zowel de basis van Thermen Holiday zijn als de peilers van de Finse cultuur en samenleving, zal de nieuwe Kelosauna feestelijk en op traditionele wijze geopend worden door de Finse ambassadrice Liisa Talonpoika. Naast de opening van de Kelosauna zal ook de Hobbitsauna deze maand geopend worden. Op dinsdag 4 maart kunnen de bezoekers voor het eerst gebruik maken van deze nieuwe infrarood sauna.

De hele maand maart kunnen bezoekers nog genieten van de Finse Fantasy sfeer, met traditionele themahapjes en drankjes, echte Finse massages en löyly-rituelen en zelfs een aantal spectaculaire optredens!

http://www.thermenholiday.nl/home/

 

Lees ook:Thermen Holiday viert feest
Lees ook:Een bibliotheek in een sauna
Lees ook:Uniek Wellnesscenter in Hoofddorp
Lees ook:Open dsg Beauty Instituut Thermen Holiday Zuidwolde
Lees ook:Lekker opwarmen & ontspannen in de Iki-Sauna !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>