Happy healthy hair

herbalessence

Nieuwe shampoos en nog betaalbaar ook. Daar houden we van bij beauty.blog.nl

Meer dan 45 jaar na de lancering van het eerste op de natuur geïnspireerde haarverzorgingsmerk Herbal Essences, introduceert het merk nu haar nieuwste shampoo- en conditionercollectie. Door het samenbrengen van botanische ingrediënten met de nieuwste technologische ontwikkelingen, bestrijdt de formule de omgevingsfactoren, onzuiverheden en radicalen die het haar dof maken. Met de lancering van  Herbal Essences pure:renew
biedt het merk een op maat gemaakte oplossing om het haar te reiniging en te beschermen tegen onzuiverheden waardoor het na elke wasbeurt opleeft.

Herbal Essences pure:renew is de nieuwste evolutie van het merk in een rijke geschiedenis van innovatie op het gebied van antioxidanten. Het haar bevat van nature antioxidant histidine om zichzelf te beschermen en levendig te houden. Na verloop van tijd wordt het haar verzwakt door blootstelling aan vrije radicalen, uv-stralingen en weersinvloeden. Histidine verdwijnt uit het haar, waardoor het haar dof en kwetsbaar voor beschadiging achterblijft. Aangezien haar niet levend is zoals je huid, kan het niet histidine blijven produceren. Daarom is het belangrijk om je haar hierbij te helpen en antioxidanten terug te brengen. Vandaar dat de Herbal Essences pure:renew collectie histidine bevat, een natuurlijke reinigingsbron in het lichaam.

Deze kernbouwsteen wordt aangevuld met het voedende Kelp (zeewier) en Aloë, wat bekend staat om haar hydraterende vermogen. De pure:renew producten gaan de opbouw van vrije radicalen in het haar tegen en brengen slap, futloos haar weer tot leven na iedere wasbeurt. Het resultaat: zacht, soepel haar zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld.

De botanische ingrediënten in de Herbal Essences pure:renew collectie stimuleren de zintuigen en moedigen je aan om volop van het leven te genieten. Herbal Essences gelooft dat je pas écht leeft als al je zintuigen worden geprikkeld. Met dit in gedachte, en dankzij de samenwerking met ‘s werelds top parfumeurs, bevat iedere lijn in het portfolio rijke, onvergetelijke en op de natuur geïnspireerde geuren die iedere wasbeurt tot een heerlijke ervaring maken.

Alle mooie, aromatische ingrediënten en werkende formules komen samen in het herkenbare design van het merk. De Herbal Essences pure:renew collectie bestaat uit zes shampoos en conditioners die stuk voor stuk zijn gecreëerd om je zintuigen te prikkelen met een verleidelijke geur en om je haar weer tot leven te brengen. Elk product richt zich specifiek op een bepaald haartype en alle producten zijn pH-neutraal en veilig voor gekleurd haar.

De complete Herbal Essences pure:renew collectie is nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

De collectie

1. Coconut Milk Shampoo and Conditioner

Hydrate (hydratatie)

2. Argan Oil of Morocco Shampoo and Conditioner

Repair (herstel)

3. Golden Maringa Oil Shampoo and Conditioner

Smooth (zijdezacht)

4.White Grapefruit and Mosa Mint Shampoo and Conditioner

Volume (volume)

5. White Strawberry and Sweet Mint Shampoo and Conditioner

Clean (reiniging)

6. Rosemary and Herbs Shampoo and Conditioner

Moisture (verzorgend)

 

 

Lees ook:Doei doffe lokken, hoi heerlijk glanzend haar
Lees ook:Shampoo: verschillende merken, dezelfde inhoud
Lees ook:Shampoo met meteorietstof uit de ruimte belooft je gouden lokken………
Lees ook:Hoe krijgt je haar meer glans?
Lees ook:Toe aan een haar-rehab?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>