Geen Cola, maar Collagen, want hiermee drink je je cellulitis weg

Knipsel

Putjes op je dijen. Veel vrouwen hebben hier last van. Super slanke types, maar ook vollere dames. Zelfs hele fitte fitgirls lijden hier aan. Zo maakt Fajah Lourens er geen geheim van dat de putjes in haar dijen de grootste uitdaging zijn om te elimeneren.

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat de NutraSkin Collagen Drink een positieve bijdrage levert in de aanpak van cellulite. Dit beautysupplement was al razend populair door de anti-aging eigenschappen, maar blijkt nu ook de door veel vrouwen gevreesde sinaasappelhuid te verminderen.Ongeveer 85% van de volwassen vrouwen heeft last van cellulite. Niet alleen zwaardere vrouwen, maar ook slanke dames hebben hiermee te kampen. De huid van vrouwen heeft nu eenmaal een specifieke structuur die gevoelig is voor het ontstaan van de ontsierende kuiltjes en bobbeltjes. Met name op de billen, benen en bovenarmen.

Een nieuwe aanpak van cellulite
Een wondermiddel tegen cellulite bestaat helaas niet. Een gezonde leefstijl met voldoende beweging stimuleert de doorbloeding, maar verbetert niet de huidstructuur. NutraSkin Collagen Drink is een geheel nieuwe benadering van cellulite. De dagelijkse drank met specifieke collageenpeptiden is een uitstekende aanvulling op een gezonde leefwijze. Dit beautysupplement bevat een hoge dosering VERISOL® collageen. Uit een recente studie blijkt dat het dagelijks innemen van dit supplement gunstige effecten heeft op het verminderen van cellulite. Daarnaast verbetert NutraSkin Collagen Drink de elasticiteit van de huid, waardoor de huid gladder en soepeler wordt en cellulitis minder zichtbaar is.

Begin op tijd
Met het bikini-seizoen in zicht is het verstandig om op tijd te starten met de dagelijkse Collagen Drink. In het onderzoek – uitgevoerd onder 105 vrouwen tussen 25 en 50 jaar – constateerde men na drie maanden een significante vermindering van cellulite en na zes maanden werd er een afname van 11% van oneffenheid in de huid gemeten. Dit effect trad op bij gebruik van 2,5 gram VERISOL®. NutraSkin bevat maar liefst 7,5 gram per dagdosering!

NutraSkin Collagen Drink is verkrijgbaar bij Vitaminstore en een aantal geselecteerde beautysalons en adviesdrogisten. De consumentenprijs bedraagt € 34,95 per 20 sachets.

Over Nutraskin
NutraSkin ontwikkelde een Collagen Drink. Een innovatieve anti-aging drank die rimpels vermindert en de elasticiteit en collageenaanmaak van de huid stimuleert. Hiermee wordt op een natuurlijke wijze een verjongingseffect bereikt. Geen ander uiterlijk, maar de net wat gladdere, mooiere versie van jezelf.

een-gladdere-huid-en-minder-cellulite-dankzij-nutraskin-collagen-drink-2

 

 

 

Lees ook:Dit drankje belooft een “verjongingseffect”
Lees ook:Krijg ook strakke supergladde blote benen
Lees ook:Ciao cellulite!
Lees ook:Get that ‘killer body’
Lees ook:Binnenkort met thermage ook cellulite verwijdering

1 Reacties // Reageer

One thought on “Geen Cola, maar Collagen, want hiermee drink je je cellulitis weg

  1. Julia

    Lijkt me heel bizar om te drinken. Is er nog iets wat je er naast moet doen, zodat het optimaal werkt?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>