IJsblokje met handcrème

alessandro_Ice Bear Hand Cream_e9,95

De ‘R’ zit weer in de maand dus dat betekent extra aandacht voor onze handen. Het beautymerk Alessandro heeft een leuke en nuttige musthave: Ice Bear Hand Cream. De handcrème is omhuld in een ijsblokje, maar de textuur smelt zodra het in aanraking komt met je warme lichaamstemperatuur. Door ingrediënten als shea butter en kokosolie voelen je handen luweelzacht aan en krijgen ze de boost die ze verdienen.

Ice Bear Hand Cream | € 9,95 – 15ml

Lees ook:Lekker ‘honing’ smeren
Lees ook:Handcare producten met Absinthe
Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Dé perfecte handcrème is een juweeltje!
Lees ook:Wonderbra uit een potje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>