Rubriek: Tandenspul

Droom je van een 12-uur lange frisse adem? Het kan!

Er is niets fijners dan zeker zijn over je adem. En zeg nou zelf, we willen allemaal toch lekker fris ruiken? CB12 speelt in op die behoefte. Het frisse merk heeft recentelijk  haar assortiment mondspoelingen uitgebreid met een kauwgom: CB12 boost. 

Lees verder...

Ze beloven: 5x wittere lach in zes weken

Koffie, cola zero, chocolae en oh ja geef me ook nog maar wat drop door!! We genieten ons gek van dingen waar onze tanden misschien niet mooier van worden, maar moet onze glimlach daarvan de dupe worden?

Lees verder...

Poetsen met een StarWars Lightsaber

Kids en tanden poetsen. Het is vaak een drama dat zich dagelijks herhaald….elke keer weer die discussie. “Heb je je tanden gepoetst? Ja heb ik. Echt? Okee, ik ga het al doen mamaaaaaaaa.”

Lees verder...

Uitvoerig getest: Colgate MaxWhite – cijfer: 9

Witte tanden zijn een toonbeeld van verzorgdheid. Wanneer ik een man of vrouw met witte tanden zie, asocieer ik deze persoon met een schoon en fris iemand. Je tanden, de sieraden in je mond, zijn je visitekaartje. Ik was dan ook zeer content toen me door Colgate werd gevraagd om hun Colgate MaxWhite tandpasta, mondwater en tandenborstel

Lees verder...

7 miljoen bacteriën op je tandenborstel

Het is een beetje een open deur, maar volgens Aquafresh heeft Doutzen Kroes de ‘Mooiste Mond van Nederland’. Dit voor het tweede jaar achter elkaar. Waar het Friese topmodel vorig jaar de eerste plaats deelde met tv-persoonlijkheid Yolanthe Sneijder Cabau, wint Kroes in 2012 overtuigend met 25 procent van de stemmen.

Lees verder...

76% heeft last van gevoelige tanden

Iets meer dan de helft van de Nederlanders voelt zich in het dagelijks leven belemmerd door zijn of haar gebit en 76% geeft aan wel eens last te hebben van gevoelige tanden, zo blijkt uit onderzoek van tandpastamerk Sensodyne. Vooral koude drankjes en etenswaren, zoals bier,

Lees verder...

34%

Zegt tijdens een vrijpartij af te knappen op ‘gele tanden’ [bron: onderzoek tandenkliniek WIT]

Lees verder...