Poetsen met een StarWars Lightsaber

Kids en tanden poetsen. Het is vaak een drama dat zich dagelijks herhaald….elke keer weer die discussie. “Heb je je tanden gepoetst? Ja heb ik. Echt? Okee, ik ga het al doen mamaaaaaaaa.” Om moe van te worden! Maar wat als je kind zijn tanden kan poetsen met een geweldige StarWars ”lightsaber” tandenborstel?

Er zijn dus verschillende StarWars tandenborstels en elk Star Wars figuur heeft zijn eigen knipperend lampje wat het poetsen extra leuk maakt. Mede hierdoor zal een kind minder moeilijk doen over de dagelijkse klus en met een beetje geluk wordt er ook langer gepoetst.

De tandenborstels zijn verkrijgbaar via apotheek en drogisterij in Nederland en België.

 

Lees ook:Maak tanden poetsen prettig
Lees ook:Tanden poetsen kan hartklachten voorkomen
Lees ook:Je lijkt jonger met witte tanden!
Lees ook:Bestrijdt de oorzaak van de pijn met tandeigen mineralen
Lees ook:1 centimeter is genoeg !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>