Rubriek: Passie voor parfum

Er is een nieuw MIU MIU parfum geboren

Ben je ook zo in love met alles, maar dan ook alles van het kleding- en accessoiremerk Miu Miu? Dan ben je vast en zeker ook stapel op hun geuren. We hebben goed nieuws voor je, want er is een nieuwe Miu Miu geur geboren. Jippie! En ze hebben haar Miu Miu L’Eau Bleue genoemd. 

Lees verder...

Ode aan de stad Tanger: Aerin Tangier Vanille

Ben je op zoek naar een origineel parfum of een leuk cadeau voor een BFF?  Wat dacht je van een sensuele geur die je aan Marokko doet denken? Dan is Aerin Tangier Vanille absoluut een musthave voor jou… Al eeuwenlang is havenstad Tanger de poort die reizigers toegang biedt tot een exotische wereld.

Lees verder...

Yes! De My Little Chloé´s zijn er weer!

Vroeger speelden we met My Little Pony, weet je nog die kleine gekleurde paardjes met prachtige manen? Nu zijn we helemaal in onze nopjes met de My Little Chloé´s geuren Chloé brengt drie van haar signatuur geuren uit in superhandige 20 ml flacons: Chloé eau de parfum, Roses de Chloé & Chloé eau de toilette.

Lees verder...

Zomerse musthaves: Marc Jacobs Splashes 2016

Helemaal in de clouds zijn we van de nieuwe unisex geuren van Marc Jacobs, de Splashes voor de zomer van 2016: Rain, Cucumber, Cotton en Pear. De geuren zijn geïnspireerd door de originele Marc Jacobs Splashes. Alle vier kunnen ze zowel door jou als door je lief gedragen worden.

Lees verder...

Musthave: GUESS Double Dare

Provocerend. Uitdagend. Zelfverzekerd en fantastisch lekker is de geur  Double Dare van GUESS welke overigens alweer een half jaartje geleden gelanceerd werd. (oktober 2015)

Lees verder...

Perfect Valentijnscadeau: Love Story Chloé

De liefde… het is en blijft één van de heerlijkste onderwerpen om over te praten. In het leven gaat de liefde vanzelf verder. Sommigen van ons trouwen met hun jeugdliefde en anderen vinden het heerlijk om keer op keer weer opnieuw verliefd te worden. De liefde is iets ongrijpbaars en kent sowieso heel veel facetten.

Lees verder...