Ode aan de stad Tanger: Aerin Tangier Vanille

Ben je op zoek naar een origineel parfum of een leuk cadeau voor een BFF?  Wat dacht je van een sensuele geur die je aan Marokko doet denken? Dan is Aerin Tangier Vanille absoluut een musthave voor jou…

Al eeuwenlang is havenstad Tanger de poort die reizigers toegang biedt tot een exotische wereld. Kunstenaars, schrijvers, bohemiens en leden van de beau monde, allen worden ze betoverd door de kronkelende steegjes, weelderige tuinen en adembenemende paleizen. Allen raken ze in de ban van Marokko. Dit seizoen onthult Aerin een geheime deur naar deze prachtige, mysterieuze bestemming.

De geur Aerin Tangier Vanille laat zich omschrijven als een fascinerende dans tussen traditie en moderniteit. Dit nieuwste parfum van Aerin omhult het luxueuze karakter van vanille met een intense schittering. De aparte combinatie van warme vanille en frisse bergamot creëert een betoverend, mysterieus contrast en is een ode aan de Marokkaanse stad. Tangier

Vanille is een sprankelende geur met prikkelende accenten van zonovergoten Italiaanse bergamot en de fabelachtig geraffineerde kracht van Bulgaarse roos. Hartnoten van vanille uit Madagaskar – één van de fijnste vanillesoorten ter wereld – creëren een uniek, warm en verrukkelijk aroma met bloemige ondertonen. Het resultaat: een delicaat en bijzonder parfum met een onovertroffen uitstraling. Benzoë en tonkaboon geven de verkwikkende vanille een aangenaam warme toets. Fluweelzachte, verleidelijke amber zorgt voor een diepgouden gloed, terwijl subtiele noten van sandelhout en muskus Tangier Vanille hullen in een mysterieuze, elegante puurheid.

Het handgeschilderde design op de verpakking is geïnspireerd op Noord-Afrikaanse tribal prints en werd exclusief ontworpen voor dit bijzondere beautymerk. De print is een weerspiegeling van de fluweelachtige, diepe, rijke geur. Zachte chocoladebruine tinten benadrukken de donkere, exotische aroma’s, terwijl crèmekleuren verwijzen naar de verrukkelijke noten van vanille.

De geur is vanaf heden verkrijgbaar bij:

Online: www.esteelauder.nl

Online: De Bijenkorf e-shop

Douglas e-shop Estée Lauder-counter De Bijenkorf: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven

Mooi Beauty Plaza Sluis, Mooi Schouten Rijnsburg, Mooi Schouten Leiderdorp, Mooi Schouten Oegstgeest

Douglas: Lijnbaan (Rotterdam), Grote Straat (Maastricht), Kalverstraat (Amsterdam), PC Hooftstraat (Amsterdam), Venestraat (Den Haag), Vredenburg (Utrecht)

Aanbevolen verkoopprijs:

Aerin Tangier Vanille Eau de Parfum Spray, 50ml € 96,-

Aerin Tangier Vanille Eau de Parfum Spray, 100ml € 136,-

Aerin Tangier Vanille Body Creme, 150ml € 48,-

Lees ook:Win een HONEY Marc Jacobs scooter!
Lees ook:Een parfum om van te houden: Dolce & Gabanna The One
Lees ook:Prinsessenparfum
Lees ook:Best gift to yourself: de nieuwe Marc Jacobs Divine Decadence
Lees ook:Een parfum uit de privé collectie van Mevrouw Estée Lauder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>