Rubriek: Bizar

Ode aan de ‘perfecte vrouw’

Haar huis is opgeruimd en schoon. Ze weet precies waar alles ligt. Haar kleding en die van het gezin, ligt en hangt fris ruikend in de kast, uiteraard gesorteerd op kleur. In de keuken is alles spic en span. Een afwas die nog moet worden gedaan, zul je er nooit treffen. Wanneer je de keukenkastjes

Lees verder...

Dildo-selfiestick: staat je Facebook straks vol met hitsige selfies?

Jaja ladies, de techniek staat voor niets anno 2016. Hou jij van selfies maken en ben je dol op het grote blote benen spel? Dan kun je misschien wel twee vliegen in 1 klap slaan, want er zou sinds kort een heuse ‘dildo selfiestick’ op de markt zijn. Met dit apparaat zou je het gezicht

Lees verder...

‘Wietzetpil tovert je menstruatiepijn weg’

Heb je elke maand vreselijke last van krampen in je buik, omdat je ongesteld bent of het moet worden? Dan kun je wel janken he van de pijn, wij weten er alles van! Maar de redding is nabij, want er bestaan sinds kort heuse ‘wietzetpillen’.

Lees verder...

Fantastisch en nu te koop: zeemeerminnendildo’s

Zeemeerminnen… heel mijn leven ben ik al gefascineerd door deze lieftallige en mysterieuze zeewezens. Zeemeerminstaarten, zeemeerminprinten… zeemeerminfilms ik kan er geen genoeg van krijgen, maar ik heb nieuws voor je, want er zijn tegenwoordig ook ‘zeemeermindildo’s’ op de markt.

Lees verder...

Fitness fanaat is 7 maanden zwanger mét sixpack

De Amerikaanse fitness fanaat Stacie Venagro is momenteel zeven maanden zwanger, maar dat belet haar er niet van om te blijven sporten. Fanatiek zelfs, want ze heeft ondanks haar zwangere belly nog steeds een sixpack. 

Lees verder...

Nieuwe queens RuPaul’s Drag Race komen naar NL!

Hou je van over de top diva’s? Zet de volgende dag dan maar in je agenda: dinsdag 5 april, want dan komt een nieuwe delegatie queens naar de Melkweg met onder andere Willam, Katya, Courtney Act en de laatste winnares Violet Chachki. Verwacht een show met dans, zang en comedy want deze dames zijn van alle

Lees verder...

Hoe knap, oud en sexy ben jij, dat beoordeelt een computer

“Hot”, “stunning”, “godlike” en nice zijn beste leuke complimenten om te krijgen als het over je looks gaat. Het wordt nog interessanter als niet iemand uit je vriendenkring, maar een onafhankelijke computer dat over jouw gezicht zegt.

Lees verder...

Vind jij een hoofdtransplantatie kunnen?

Het klinkt als een slechte horrorfilm, maar volgens een Italiaanse chirurg – Sergio Canavero – is het over twee jaar mogelijk: een hoofdtransplantatie. Dat meldt New Scientist.

Lees verder...