Trend: mierzoete kauwgomballen op je nagels

Joehoe er is een nieuwe trend op het gebied van kunstnagels te weten ‘bubble nails’. Heb je ze al gespot? Wij wel, want Instagram staat er vol mee. Het lijkt net alsof er een kauwgombal op je nagels zit. Heel apart en futuristisch ook wel een beetje.

Deze nagels worden ook wel ‘humpnails’  genoemd. Ze worden op een speciale manier met acryl gemaakt. Er wordt een soort van bolletje op je nagel gedropt en dat schijnt nog best een lastig klusje te zijn die alleen is weggelegd aan de vergevorderde nagelstyliste. Het is sowieso een 3-D techniek die in de US of A al helemaal hot is. Uiteraard zien we de humpnails het meest voorbijkomen in mierzoete kleuren.

Hoe langer we ernaar kijken, hoe grappiger we deze techniek gaan vinden. Toch kriebelt er nog niets bij ons om onze nagelbedden met kauwgomballen te laten verfraaien.

Laten we hier over een maandje nog eens over praten. De kans is best groot dat de eerste bubble nails dan ook in Nederland zullen opduiken.

We”ll be back with new info!

Lees ook:Let’s go ‘cracking’!
Lees ook:Sylvie’s beautysecret: nailwraps!
Lees ook:Nagels om te zoenen
Lees ook:Olympische sporters showen perfect gestylde nagels, so awesome!
Lees ook:Prachtige nagels, anytime, anyplace, anywhere!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>