Dildo-selfiestick: staat je Facebook straks vol met hitsige selfies?

Jaja ladies, de techniek staat voor niets anno 2016. Hou jij van selfies maken en ben je dol op het grote blote benen spel? Dan kun je misschien wel twee vliegen in 1 klap slaan, want er zou sinds kort een heuse ‘dildo selfiestick’ op de markt zijn. Met dit apparaat zou je het gezicht wat je tijdens een orgasme trekt ‘on camera’ vast kunnen leggen. Tsja je kunt er maar behoefte aan hebben, om heel je hebben en houwen te willen fotograferen en delen.

In de US of A hebben ze hier een naam voor: ‘orgasm-selfies’. Deze nieuwe vorm van selfies schieten zou weleens een hit kunnen gaan worden, in bepaalde kringen. Iedereen vindt er  namelijk wel wat van! En dat is begrijpelijk, want het gaat hier toch wel om een zeer ‘itiem’ moment welke ineens iets minder spontaan op camera vastgelegd wordt.

Daar moet je sowieso veel lef voor hebben of super exhibitionistich aangelegd zijn.

De stick is uitgevonden door een vrouw! Hieronder vertelt ze het een en ander erover.

Wie echter wat verder researcht, ontdekt dat het hier om een grap gaat. De stick is niet echt. Het is bedoeld om mensen ervan te overtuigen dat we eens moeten stoppen met alles over ons zelf te willen delen. Zo staat er op de website van de stick:

Is the Dildo Selfie Stick real? No.

Is it a stupid idea? Yes.

IT’S TIME FOR US TO STOP SHARING EVERY DETAIL OF OUR LIVES.

Hahahahahaha. Wij gieren het uit en vinden het een super ludieke stunt, dus!

Lees ook:Sylvies beste ‘selfies’
Lees ook:Filmpjes: debat Beauty+ over cosmetische chirurgie
Lees ook:Musthave gadget: Lumia 1020
Lees ook:Hoe verliefd ben jij op je ‘selfie’? #selfiesport
Lees ook:Sylvie’s selfies worden steeds puurder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>