Rubriek: cosmetische chirurgie

Gaat een schaamlipcorrectie te ver?

Hoe blij ben jij met je punani? Onlangs ontvingen wij van beauty.blog.nl een bericht dat een bekende keten van injectable klinieken modellen zocht voor een schaamlipcorrectie. De inschrijving hiervoor is inmiddels verstreken. Volgens de woordvoerder van het bedrijf zijn er in Nederland vrouwen die nadenken over een dergelijke ingreep. 

Lees verder...

‘Threadlifts’ zouden verboden moeten worden

Plastisch chirurgen waarschuwen voor de schadelijke gevolgen van de ‘threadlift’ en eisen een verbod op deze behandeling. Het gaat hierbij om een cosmetische (niet-chirurgische) ingreep, waarbij de huid in het gezicht door het inbrengen van draden wordt gelift.

Lees verder...

Baanbrekend: ooglidcorrectie zonder snijden

Er kan steeds meer op het gebied van beauty. Het volgende staat echt op mijn bucketlist, want er is dus een getalenteerde cosmetisch arts die ooglidcorrecties kan uitvoeren zonder dat er in de overhangde huidlapjes hoeft te worden gesneden. Zijn naam is dokter Meulenaar en hij maakt deel uit van de Praktijk voor Injectables in Nijmegen, Sittard

Lees verder...

Geen kortingen meer op botox!

Hou je van botox, maar vind je het wat duur? Acties met kortingen gaan er in ieder geval niet meer komen… voorlopig, want cosmetisch artsen hebben met elkaar afgesproken dat er niet meer op prijs gestunt mag worden met behandelingen met botox of fillers.

Lees verder...

Mannen tegenwoordig volle bak aan de Botox

Botox is hot. Niet alleen meer voor vrouwen, want mannen gebruiken het in Nederland tegenwoordig ook volop. Het aantal Nederlandse mannen dat zich meldt voor een botoxbehandeling neemt toe. Metro heeft een rondgang langs diverse klinieken gemaakt.

Lees verder...

Contour Kliniek in Bussum, altijd een warm welkom

Het perfecte lichaam is iets waar we alleen maar van kunnen dromen. Dat bestaat immers niet. Maar je kan natuurlijk wel goedgekozen verbeteringen aanbrengen in wat je van nature hebt meegekregen. Als je kiest voor min of meer ingrijpende en permanente verfraaiing van je gezicht of lichaam, dan wil je vanzelfsprekend geholpen worden in een

Lees verder...

Haartransplantatie.nl in EenVandaag

Je wilt er ook als man goed uitzien en een mooi gevormde baard maakt steeds vaker deel uit van een geslaagde stijl. De ‘Hipsterlook’ is het helemaal. Maar wat als je baard ontsierende kale plekken vertoont? Het komt meer voor dan je denkt en het is niet makkelijk op te lossen. Je kan er natuurlijk

Lees verder...

Nu een ooglidcorrectie v.a. € 995,-

Tot een ooglidcorrectie besluit je niet zomaar. Vaak lopen mensen maandenlang rond met het plan om een correctie aan hun oogleden uit te laten voeren. Het idee om je rond je ogen te laten behandelen is eng. Maar de ingreep bij Contour Kliniek valt gewoon enorm mee. Lijkt het je niet heerlijk om van die

Lees verder...

Liposuctie nu voor iedereen toegankelijk

Veel mensen zouden hun vetverdeling graag anders zien. Ook al let je op wat je eet en sport je regelmatig, het vet zit soms op plekken waar het moeilijk verdwijnt. Wat je ook doet! Het liefst zou je het vet laten wegzuigen met een liposuctiebehandeling, maar dat lijkt alleen weggelegd voor filmsterren en andere rijkelui.

Lees verder...

Vergroot je zelfvertrouwen met een borstvergroting

Voel je je als vrouw met kleine borsten minder vrouwelijk? Heb je ruzie met je jongensachtige figuur en  moeite met het kopen van kleding? Dan kan Contour Kliniek je helpen. Het team van medisch specialisten bezorgt je een borstvergroting met bewezen veilige implantaten. Dit zorgt voor een prachtig vrouwelijk silhouet en herwonnen zelfvertrouwen.

Lees verder...