Haartransplantatie.nl in EenVandaag

158haartransplantatie

Je wilt er ook als man goed uitzien en een mooi gevormde baard maakt steeds vaker deel uit van een geslaagde stijl. De ‘Hipsterlook’ is het helemaal. Maar wat als je baard ontsierende kale plekken vertoont? Het komt meer voor dan je denkt en het is niet makkelijk op te lossen. Je kan er natuurlijk wel voor kiezen om je baard er dan maar af te scheren, maar wat als je nou toch echt heel graag die baard wilt? Maar dan zonder de kale plekken uiteraard.

Het overkwam Jasper, die zich meldde bij de haartransplantatiekliniek van het Nationaal Huidcentrum. EenVandaag besteedde aandacht aan Jasper’s behandeling, die we rustig een baardtransplantatie mogen noemen. Jasper is niet de enige die besloot tot het ondergaan van een haartransplantatie in het baardgebied. “Er is steeds meer vraag naar,” meldt Haartransplantatie.nl dat gespecialiseerd is in alle denkbare vormen van haartransplantatie. Jasper zag aanvankelijk best een beetje op tegen de behandeling, maar heeft er achteraf geen seconde spijt van gehad. “De behandeling is me meegevallen” zegt hij in het item van EenVandaag, waar we met eigen ogen het geweldige resultaat van de baardtransplantatie konden zien. Jasper toont een mooie volle baard en voelt zich er duidelijk senang bij.

Bij Haartransplantatie.nl (onderdeel van het Nationaal Huidcentrum) staat de patiënt centraal en is de zorg optimaal. Een persoonlijk intakegesprek gratis en is geheel vrijblijvend. Zorg dat je baard gezien mag worden en maak gebruik van deze hoogwaardige expertise!

Geen reacties // Reageer