Baanbrekend: ooglidcorrectie zonder snijden

Er kan steeds meer op het gebied van beauty. Het volgende staat echt op mijn bucketlist, want er is dus een getalenteerde cosmetisch arts die ooglidcorrecties kan uitvoeren zonder dat er in de overhangde huidlapjes hoeft te worden gesneden. Zijn naam is dokter Meulenaar en hij maakt deel uit van de Praktijk voor Injectables in Nijmegen, Sittard en Enschede. Deze cosmetisch arts introduceert in Nederland het Plexr Soft Surgery Systeem. Plexr is een nieuwe behandeltechniek in Nederland die het mogelijk maakt om een ooglidcorrectie zonder snijden uit te voeren. Het PLEXR® Soft Surgery System gebruikt hiervoor plasma energie en ionisatie om de huid te liften en strakker te laten worden.

Plexr beschrijft zichzelf als een “soft surgery” systeem maar er komt geen mes of injectie aan te pas. Er zijn geen incisies van de huid, geen hechtingen en geen injecties nodig. Plexr is een zeer goed alternatief voor mensen die een zo minimaal invasieve methode zoeken om hun beautyproblemen op te lossen. Het is daarom een uitstekend alternatief voor de chirurgische ooglidcorrectie, een face lift, nek lift, lijnen en rimpels.
Het kan ook andere huidproblemen zoals acne, littekens, moedervlekjes, wratten, ouderdomsvlekken, tatoeages en striae behandelen.

PLEXR® bestaat uit een apparaat die plasma energie gebruikt om gas partikels in de lucht tussen de huid van de patiënt en de tip van het apparaat te ioniseren. Hierdoor komt er een soort elektrisch stroompje die ervoor zorgt dat de bovenste laag van de huid wordt gesublimeerd. Sublimatie is de toestand waarin weefsel van vast naar gas gaat. In dit proces lost de bovenste huidlaag op en zorgt ervoor dat de huid zich terug gaat trekken en strakker gaat worden. Na de behandeling zijn wel voor ongeveer 5-6 dagen kleine korstjes zichtbaar op het behandelde gebied die goed te camoufleren zijn. De behandelde huid moet voor 4 tot 5 weken goed beschermd worden tegen zonlicht. Het is daarom raadzaam om een zonnebrandcrème met SPF 50 te smeren.

De Praktijk voor Injectables was met name onder de indruk van het effect van PLEXR® op kwetsbare en dunne huid zoals die van de ogen en voorheen onbehandelbare gebieden zoals de nek. Dokter Meulenaar van de Praktijk voor Injectables legt uit:

‘’Een van de meest voorkomende problemen die we in onze praktijk tegenkomen is het gebied rond de ogen. Dit gebied is bekend om dat het gaat hangen en dat het vatbaar is voor flinke rimpeling. Tot nu toe konden we redelijke verbeteringen bieden door het gebruik van Light eyes, PRP en bepaalde crèmes maar meestal moest op een gegeven moment gekozen worden voor chirurgie. Het is geweldig dat we nu een goede optie hebben om een significante verbetering te realiseren zonder terug te grijpen op snijden. De resultaten die tot nu toe zijn behaald, zijn zeer goed en zonder complicaties.”

Dokter Meulenaar van de Praktijk voor Injectables is cosmetisch arts sinds 2008 en is in het verleden door de consumentenbond verkozen als 1 van de 10 beste cosmetisch artsen in Nederland. In 2013 introduceerde hij de draadjeslift in Nederland.

 

De praktijk voor Injectables heeft vestigingen in Sittard, Nijmegen en Enschede. Sinds 2008 heeft dokter Meulenaar al duizenden behandelingen uitgevoerd en is zeer bekend om zijn vermogen om met zijn behandelingen een zeer natuurlijk resultaat te bereiken. Hierbij helpt het dat hij een achtergrond als portretschilder heeft. Alle consulten en behandelingen worden door dokter Meulenaar persoonlijk uitgevoerd.

Praktijk voor Injectables –www.praktijkvoorinjectables.nl

 

Lees ook:Alles wat je wilt weten over Botox!
Lees ook:Velthuis Kliniek neemt meerderheidsbelang in Middellaan Kliniek
Lees ook:‘Perfect’ YOU! by Schoemacher
Lees ook:Jonger zonder facelift
Lees ook:Het ‘best bewaarde geheim’ voor een gladde huid van Lieke, Chantal en Estelle

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baanbrekend: ooglidcorrectie zonder snijden

  1. Pieter

    doctor Death..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>