Rubriek: botox news

“Steeds grotere vraag naar injectable vervangende behandeling”

Steeds meer mannen en vrouwen willen iets aan hun uiterlijk laten doen, maar willen niet dat daardoor hun gelaatsuitdrukking verdwijnt. Het gebruik van injectables neemt af, omdat veel mensen huiverig zijn voor een uitdrukkingsloze gelaatsuitdrukking. Dit is doorgaans het geval bij overmatig gebruik van injectables. Daarnaast staat bij veel mensen het idee tegen dat er

Lees verder...

Atoxelene: een ‘botox’ pen in je handtas!

Dit is een waanzinnige vondst: de Atoxelene Line Wand is een mooie en handige pen die je makkelijk in je handtas meeneemt en zo de storende mimische rimpeltjes elk moment van de dag kunt weg ’toveren’.  Amazing! Verschillende plantaardige peptiden zorgen voor het effect: de huid ontspant zich en de rimpels vullen zich op.

Lees verder...

Camilla Parker Bowles verwent haar huid met bijengif

Waardig oud worden is iets wat Camilla Parker Bowles als geen ander begrijpt. This Lady mag dan reeds 63 jaar oud zijn, dat weerhoudt de geliefde van Prince Charles er niet van om net als Hollywoodsterren aan zich te laten werken. Ze onderhoudt haar uiterlijk én dat is te zien. Camilla mag er zijn!

Lees verder...

Penelope Cruz weigert botox

Niet elke celeb laat zich injecteren met botox. Er zijn er genoeg die accepteren dat je niet eeuwig jong kunt blijven. Penelope Cruz is er daar één van! De beeldschone actrice is van mening dat ze op waardige wijze ouder wil worden. “Ik zal nooit liegen omwille van mijn leeftijd en botox blijft ver uit de buurt.”

Lees verder...

Is een Crème beter dan Botox?

Volgens de laatste onderzoeken zou een hydraterende crème stukken goedkoper en enorm veel efficiënter zijn om rimpels te bestrijden dan het wondermiddel botox. Althans dat beweren huidwetenschappers. Een droge huid ontwikkelt namelijk dubbel zo snel rimpels, smeren dus!

Lees verder...

Alles wat je wilt weten over Botox!

Wat is Botox? Hoe lang duurt het effect van zo’n rimpelbehandeling? Wat is het verschil tussen Botox en en een Filler? Hoe weet ik of Botox voor mij de geschikte behandeling is? Waar kan Botox nog meer voor gebruikt worden? Om een antwoord te geven op alle vragen omtrent Injectables organiseert Medisch Centrum Scheveningen in Den Haag de aankomende

Lees verder...