Rubriek: Lichaamsverzorging

Van cremes tot andere producten om je lichaam mee te verwennen

Love this showergel met 0% zeep en 0% kleurstoffen

Sommig beautyproducten zijn zo fijn. Die wil je het liefst de rest van je leven adopteren. Dat gevoel hebben we vooral bij de vernieuwde adipure shower gel van adidas. Wat een hemelse showergel is dit. Eentje die onze huid reinigt en respecteert. Zoals het hoort.

Lees verder...

Guerlain tilt baden naar een hoger niveau

Douchen en baden, het is allebei heerlijk. Een moment voor jezelf en dat doe je natuurlijk het liefs met fijne producten die deze beleving nog comfortabeler maken. Heel fijn voor zowel de beleving an sich als voor je huid is Guerlain’s lijn: Les Délices de Bain.

Lees verder...

Heerlijke body oil met aloë vera

Last van een (trekkerige) droge huid? Een verbrande huid of wondjes? Kruidvat heeft onlangs een hele fijne body oil gelanceerd namelijk de Body Oil Intensive Aloë Vera, echt heerlijk voor je huid.

Lees verder...

Healthy lichaamsverzorging is vrij van parabenen, suflaten en siliconen

Lovea staat voor uiterst milde formuleringen, die een gevoel van welzijn en rijke lichaamsverzorging combineren. De producten onthullen je natuurlijke schoonheid dankzij efficiënte formules, die voor iedereen bereikbaar én vooral betaalbaar zijn. De meesten onder ons kennen dit merk al vanwege de Lovea BIO zonneproducten, maar wisten jullie al dat er ook een aantal fantastische

Lees verder...

Fijn van Adidas: een deo die je huid respecteert

Grote prestaties beginnen met de vrijheid van beweging. Dat is de reden waarom adidas de exclusieve sportkledinglijn adipure ontworpen heeft die licht aanvoelt, transpiratie absorbeert en comfort geeft. Dit inspireerde adidas bodycare tot de ontwikkeling van adipure. De eerste anti-perspirant met 0% aluminiumzouten.

Lees verder...

“Yoga maakt vriendelijker”

Een interessant bericht… Mensen die wekelijks yogaoefeningen doen ondergaan een verandering in hun karakter en levensstijl. Ze worden vriendelijker, ontwikkelen meer zelfvertrouwen en gaan gezonder eten.

Lees verder...

‘Douchen met de geur van choclade maakt je *ZEN* en happy’

Hou jij van chocolade en van douchen? Dan hebben wij een goede tip voor je waar je echt heel happy van gaat worden: Treacle Moon™ de vrolijke bad- en douchesensatie uit Engeland heeft haar collectie uitgebreid met ‘Dusted Cocoa Heaven’, een Bath & Shower Gel met de onweerstaanbare geurbeleving van romige chocolade. Wat je noem:

Lees verder...

Laten we weer gewoon gaan eten

Vorig jaar is er een heel goed boek verschenen, waar we je graag op attenderen. Alle dieethypes zijn niet meer op één hand te tellen en nog nooit was er zoveel aandacht voor gezondheid in de media en op internet. Maar hoe gezond en goed zijn al die diëten op lange termijn? In Op dieet?

Lees verder...