Spa capsule belooft wonderen voor je lichaam

Fantastisch nieuws. Er is iets baanbrekends bij FloatCenter: de Spa Capsule behandeling, een massagebelevenis die wonderen doet voor je huid en je lichaam. Wat er zo fijn is aan deze behandeling? Het is niet alleen dé manier om pijn en spanning uit te verdrijven, maar zorgt er met een speciaal behandelprogramma ook voor dat je strak de zomer in kunt. Hoe dat mogelijk is, bewijst recent onderzoek.

Het wat, hoe & waarom van een Spa Capsule In een Spa Capsule beleef je een heerlijke waterjet-massage zonder je uit te kleden of nat te worden. 28 computergestuurde waterjets kunnen een full-body massage verzorgen, maar de Spa Capsule kan ook een specifiek gedeelte van het lichaam masseren. Het is maar net wat je wilt of waar je behoefte aan hebt. Een flinterdun waterdicht membraam scheidt lichaam (en kleding) van de waterjets, zodat je de massage kunt ondergaan zonder nat te worden. Waterdruk, temperatuur en pulserings-frequentie zijn aan te passen.

Top-resultaten! Naar de effecten op figuur- en huidverbetering door de Spa Capsule is onderzoek gedaan bij het Franse instituut Dermscan. Gedurende tien weken hebben de onderzoekers twee behandelingen per week van vijfentwintig minuten per keer in de Spa Capsule gehad. Het wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de effecten op gebied van verbetering van de huid en het figuur aanzienlijk zijn.

Indrukwekkende cijfers:

• Significant gewichtsverlies: -1,3 kg

• Zichtbaar verlies van centimeters: – Buik: -1,4 cm – Billen: -1,5 cm – Bovenbenen: -0,5 cm

• Een gladdere huid

• Verbeterde dichtheid (structuur) van de huid met 66%

• Verbeterde soepelheid van de huid met 10%

Wat vonden de deelneemsters aan het onderzoek er zelf van?

• 94% ervoer een verbetering in de textuur van hun huid

• 80% ervoer een afslankend effect • 73% ervoer een huidverstevigend effect • 81% ervoer een drainerend effect

• 80% van de deelneemsters zou na het onderzoek doorgaan met de Spa Capsule behandelingen

• 73% van de deelneemsters zou de Spa Capsule behandelingen aanbevelen aan een vriend(in).

Verantwoording deelneemsters onderzoek: Het onderzoek is gedaan bij dames met een BMI van 23 tot 27, met verminderde stevigheid van de huid op de bovenbenen, met zichtbare cellulitis op de dijen, en die gedurende het onderzoek niet hun sport en eet-/leefstijl veranderden.

Speciale behandeling

De uitslagen van het onderzoek zorgden ervoor dat FloatCenter Nederland een speciaal behandelprogramma opstelde waardoor maximaal resultaat behaald kan worden. Deze behandeling ziet er als volgt uit: Elke week zijn er twee behandelingen in de Spa Capsule van achtentwintig minuten. De behandelingen bestaat uit twee delen. vTijdens het eerste deel behandelt de Spa Capsule de voor- en zijkant van het lichaam en gedurende het tweede deel van de behandeling wordt de gehele achter- en zijkant van het lichaam door de Spa Capsule behandeld. Na de laatste behandeling zal er een Single Floatsessie worden ingepland. Deze Floatsessie zal aansluiten op de laatste behandeling in de Spa Capsule. Tot slot zal er in de dagen na de 20ste en laatste Spa Capsule behandeling een combinatie-behandeling zijn van een uur durende ontspanningsmassage en een Single Float. De behandeling heeft namelijk het grootste effect in combinatie met floaten. Dit vanwege het afvoeren van afvalstoffen tijdens het floaten. Deze totale behandeling is nu voor een actieprijs te boeken!

Gun jezelf deze heerlijke behandeling en maak nu een afspraak! Kijk voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden op www.floatcenter.nl Hier vind je tevens alle vestigingen in Nederland. Er worden steeds meer floatcenters geopend, er is altijd wel een locatie in de buurt. Ook tref je op deze website veel informatie aan over de effecten van floaten en alle behandelingen die mogelijk zijn bij een floatcenter.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Volg ons op:

Facebook: www.facebook.com/floatcenterhq

Instagram: www.instagram.com/floatcenterhq

Lees ook:Toe aan optimale ontspanning? Kom we gaan floaten!
Lees ook:Scheveningen: 365 dagen per jaar ontspannen aan zee
Lees ook:Van floaten knap je serieus op
Lees ook:Biotherm Skin energetic concentraat: 100% natuurlijk
Lees ook:Ga eens floaten, want daar knap je van op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>