Oprah Winfrey’s favoriete night moisturizer geeft je een stralende look

Schermafbeelding 2017-09-07 om 16.51.57

Oprah Winfrey zweert bij de verzorgingsproducten van Philosophy en dat begrijpen wij van beauty.blog.nl heel goed. Een aanrader van dit merk is de moisturizer voor ‘s nachts genaamd : take a deep breath night

Wat is het?

Een moisturizer voor de nacht om je huid te ondersteunen bij het natuurlijke ontgiftingsproces terwijl je slaapt. De gel-balm heeft een luchtige, olievrije soepele textuur en is verrijkt met een aangepaste versie van exclusieve clean-air technologytm om de huid meer energie te geven. Nacht na nacht wordt de huid beter bestand tegen de tekenen van huidveroudering en wordt de schade bestreden die dagelijkse invloeden op de huid hebben. De gel-balm belooft je huid dezelfde frisse look als na een goede nachtrust zodat je er elke ochtend fris en stralend uitziet. Dat willen we toch allemaal….

Wat doet het?

De wetenschap de gel-balm zorgt voor een lichtgewicht hydratatie tijdens de nacht, waardoor je huid er ’s ochtends weer energiek, gehydrateerd en op haar best uitziet. Samengesteld op basis van een aangepaste variant van de exclusieve clean-air technology™, onder andere verrijkt met gerstenbladextract, rijk aan zuurstof dankzij een natuurlijk proces van fotosynthese, om de huidcellen makkelijker de beschikbare zuurstof te geven die ze nodig hebben. de unieke hydration seal memory gel textuur is zodanig samengesteld om gedurende de nacht het vocht in de huid vast te houden. de huid voelt heerlijk gehydrateerd aan alsof ze rijkelijk met water is doordrenkt. Ondersteunt de huid bij het natuurlijke ontgiftingsproces door vrije radicalen en de ophoping van vuildeeltjes afkomstig van luchtvervuiling te elimineren. De gel-balm is verrijkt met provitamine p en aminozuren die de uitstraling van de huid verbeteren. Het gepatenteerde anti-pollution complex met anti-oxidanten en antiluchtvervuilingswerkstoffen, zoals het gistextract, ondersteunen het natuurlijke ontgiftingsvermogen van de huid. De voordelen het gebruik olievrije hydratatie. De huid wordt ondersteund bij het herstellen van de schade die is veroorzaakt door de dagelijkse invloeden zodat tekenen van vroegtijdige huidveroudering uitgesteld worden. Laat de huid ‘ademen’ en je teint ziet er ’s morgens fris en stralend uit ook al heb je niet de uurtjes slaap gehad die je eigenlijk nodig hebt.

Zo gebruik je de moisturizer: 

Breng de nachtmoisturizer elke avond aan op een schone, droge huid en masseer deze licht in. Laat tijdens de nacht inwerken. reinig de huid ’s morgens met de purity cleanser of the microdelivery exfoliating facial wash en lauwwarm water. De perfecte combinatie: combineer de nieuwe moisturizer voor de nacht overdag met de take a deep breath oil-free oxygenating gel cream en gebruik zowel ’s morgens als ’s avonds de take a deep breath oxygenating eye gel cream.

testresultaten:

- ’s nachts: houdt het vocht in de huid vast zodat deze ‘s ochtends, na het ontwaken, heerlijk fris en gehydrateerd aanvoelt* 

-  na verloop van tijd: 98% van de deelnemende vrouwen van het testpanel geeft aan een stralende, heldere huid met een gezonde uitstraling te zien*

*zelfstudie gedurende vier weken, 44 vrouwen, in de leeftijd van 20-35 jaar

Waar kun je take a deep breath night vinden? philosophy take a deep breath night oil-free detoxifying gel-balm – 60 ml – adviesverkoopprijs € 40 exclusief bij ici paris xl en via www.iciparisxl.nl verkrijgbaar.

Onderstaande foto is een andere moisturizer, maar geeft aan hoe ontzettend dol Oprah op deze verzorgingslijn is :)

oprah winfrey

Lees ook:Start ‘s morgens met de creme de la creme voor je huid
Lees ook:Geef je huid een dagelijkse vitamine kick!
Lees ook:Wintersportpret met Lancaster
Lees ook:BFF’s met honing, rijst & kokosmelk voor je huid
Lees ook:Multifunctionele lippenbalsem, dit wil je

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>