Wintersportpret met Lancaster

Veel Nederlanders gaan deze winter genieten van een sportieve vakantie in de natuur. Ze gaan met ‘bleke’ snoetjes heen en hopen na een weekje fit, uitgerust én mooi bruin terug te komen! Om dit te realiseren is er maar één devies: smeren, smeren, smeren met het juiste Lancaster zonproduct. De huid wordt zo optimaal beschermd tegen de kou en UV-stralen én krijgt die beroemde, goudbruine Lancaster teint!

Wintersportplezier…

Specifieke zomerzonproducten bevatten veel vocht. Voor de zomer uitstekend, voor de wintersport een ramp! Want door de kou (vaak vriest het in de bergen heel wat graden ook al is het mooi weer) en de snelheid waarmee we de bergen afracen, zou een zonproduct met veel vocht de huid juist kunnen bevriezen in plaats van beschermen!

Daarom heeft Lancaster een geweldig zonproduct ontwikkeld. Een product dat de huid optimaal beschermt tegen de UV-stralen, kou én wind. Een product met een zeer hoge beschermingsfactor dat snel in de huid trekt en dat bestand is tegen transpiratie en sneeuw. Een product dat je snel een mooie, bruine kleur geeft. Hét zonproduct voor de wintersport:

Lancaster Sport Extreme Conditions SPF50!!

Après-Ski…Ons grootste orgaan, de huid, heeft na een dag in de buitenlucht vocht en voeding nodig. Met de Sun Age Control Night Balm After Sun of de Tan Maximizer Soothing Moisturizer Face krijgt de huid tijdens de nacht alles wat ze nodig heeft om de volgende dag weer pisteklaar te zijn!

Extraatje…

De Lancaster Sport Extreme Conditions SPF50 en de Tan Maximizer en Sun Age Control Night Balm after suns zijn complete verzorgingsproducten die de normale dag/nachtcrèmes kunnen vervangen. Dat scheelt bagageruimte!

Lancaster Sport Extreme Conditions SPF50                       50 ml   € Sun Age Control Night Balm After Sun                                 50 ml   €

            Tan Maximizer Soothing Moisturizer Face                           50 ml   €

Lees ook:Wintersportproof de pistes afdalen….
Lees ook:Hou je huid in topconditie met Lancaster Sun Sport
Lees ook:“Geer, lieveling smeer je in!”
Lees ook:Lekker in de zon met Lancaster
Lees ook:Lancaster Aquamatt: Vaarwel vettige glans!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>