Wintersportproof de pistes afdalen….

Wintersportvakantie al geboekt?

Van een regenachtige zomer, naar een winderige herfst… 2011 is, op een zonnig voorjaar na, geen jaar geweest waarin we veel van de zon konden genieten. Reden genoeg om de zon op te zoeken en een weekje wintersport te boeken. Maar hou wel rekening met je huid, want ook al is het koud, het krijgt door de zon toch het nodige te verdruren.

 

Beauty.blog.nl geeft je hierbij wat suggesties om wintersportproof de pistes af te dalen…..

Het ideale plaatje van de wintersporter: helderblauwe lucht, zon, verse sneeuw en na een dag in de buitenlucht een gezellige après-ski in het vooruitzicht. En… natuurlijk een mooi bruin kleurtje na een weekje wintersporten. Om dit te verwezenlijken, heb je een zonproduct nodig dat specifiek geschikt is voor de wintersport. De UV-stralen zijn immers sterker in de bergen en je zonproduct moet ook bestand zijn tegen temperaturen onder nul. Ons advies:

 

Lancaster Sport

Extreme Conditions SPF50

 

Dit zonproduct beschermt de huid tegen de krachtige UV-stralen, kou én wind. De water- en transpiratiebestendige crème bevat een hoge beschermingsfactor (SPF50) en een anti-reflec-tie systeem om de huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen en het reflecterende effect van de sneeuw, zonder een wit laagje achter te laten. De verzorgende en hydrateren-de bestanddelen zorgen er voor dat de huid comfortabel aanvoelt tijdens het sporten en zonnen. En… door ons gepatenteerde Tan Activator Complex ben je na een weekje winter-sporten verzekerd van een mooie, bruine teint.

 

‘OGEN’blikje…

Naaste een goede zonnebril of skibril is extra bescherming van de ogen en de lippen op de wintersport een ‘must’. Lancaster adviseert hiervoor haar Sun Sport Cream & Stick SPF30, de Sun Age Control Eyes & Lips SPF30 of de Sun Beauty Eyes & Lips SPF20. Zo wordt de tere huid rondom de ogen en de lippen extra beschermd en wordt de huid mooi egaal bruin.

 

Dorstlessers…

Na een dag in de buitenlucht zijn hydratatie, verzorging en kalmering van de huid noodzake-lijk. Lancaster maakt het u gemakkelijk. Kies één van de twee Sun Age Control after suns of de Tan Maximizer Soothing Moisturizer Face. Gebruik het als nachtcrème en uw huid is

’s morgens weer pisteklaar!

 

Lancaster wintersport advies:

Sun Sport Extreme Conditions SPF50                     75 ml   € 29

 

Sun Sport Cream & Stick SPF30                             20 ml   € 29

Sun Age Control Eyes & Lips SPF30                       15 ml   € 42

Sun Beauty Eyes & Lips SPF20                                 9 gr    € 23

 

Sun Age Control After Sun Damage Control           50 ml   € 52

Sun Age Control After Sun Night Balm                    50 ml   € 52

Tan Maximizer Sooting Moisturizer Face                 50 ml   € 31

 

Lees ook:Wintersportpret met Lancaster
Lees ook:Sun & snow heerlijk, maar doe het dan wel safe!
Lees ook:Hou je huid in topconditie met Lancaster Sun Sport
Lees ook:‘Laat je huid relaxen’
Lees ook:Bescherm je huid tijdens de wintersport!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>