Sun & snow heerlijk, maar doe het dan wel safe!

Lan Sun Sport Ski Comfort Cream SPF50Wist je dat, hoe dichter je bij de zon staat, hoe sterker de straling? Ja, verbranden gaat in de bergen veel makkelijke dan je denkt, want met elke duizend meter die je stijgt, wordt de sterkte van de straling met 5 tot 10% verhoogd. Waarbij we de natuurlijke refl ectie van de sneeuw, die constant het licht terugkaatst naar je gezicht, nog niet eens noemen. Vandaar dat het nodig is je huid te beschermen met de allerbeste Lancaster zonbescherming. Door een exclusieve Infrarood Technologie pareer je de UVa- en UVB-stralen én de infraroodstralen.

Cocooning effect op de huid

Of je nou kiest voor snowboarden of skiën, er is niets vervelender dan het verstikkende gevoel dat je huid niet meer kan ademen door een afsluitende crème. Geïnspireerd door de bijzondere materialen verwerkt in skikleding die het lichaam beschermen tegen de kou maar wel laten ademen, hebben de Lancaster wetenschappers een lijn gecreëerd die nog niet eerder het licht zag: Sun Sport Ski. Met producten die de huid voeden maar tegelijkertijd ook luchtig aanvoelen. De crèmes zijn speciaal ontwikkeld met een cocooning effect. Ze bevatten ingrediënten die erkend zijn omhun weerstand tegen kou: babassu-olie, shea butter en edelweiss-extract. De twee nieuwe Sun Sport Ski producten met hun zeer comfortabel aanvoelende texturen, vormen een onzichtbare, niet afsluitend fi lmlaagje op de huid. een primeur in de bergen.

Sun Sport Ski van Lancaster, Twee formules voor wintersportliefhebbers

Het is niet de eerste keer dat de Lancaster wetenschappers een zonproduct ontwikkelen dat speciaal afgestemd is op sportliefhebbers. In het voorjaar van 2013 introduceerden ze Sun Sport, een lijn met ´wet skin´ texturen die je ook op een natte huid kunt aanbrengen. Doordat de huid niet droog hoeft te zijn, zijn de producten uit deze lijn perfect voor ´waterratten´ die geen tijd hebben om zich af te drogen voordat ze hun zonbescherming aanbrengen en voor kinderen die de hele dag in het water spelen.

Sun Sport Ski Wind & Cold Protection, Comfort Cream SPF 50

Dit comfortabel aanvoelende zonproduct is speciaal ontwikkeld voor degenen die hun huid willen beschermen tegen de wind, kou en de zon. Deze crème bevat de meest uitgebreide Lancaster bescherming en is in het trotse bezit van een concentratie aan geavanceerde technologieën: naast UVA- en UVB-fi lters bevat het een bescherming tegen infrarode stralen en is het voorzien van een krachtig anti-oxidanten complex. En ondanks zijn hoge beschermingsfactor 50 stimuleert dit zonproduct ook de bruining van de huid door het melanine verhogende effect van het legendarische Tan Activator Complex. De crème, met zijn uiterst comfortabele en hydraterende textuur, bevat babassu-olie, shea butter en edelweissextract. Zowel zijdezacht als voedend, vormt de Sun Sport Ski Wind & Cold Protection Comfort Cream SPF50 een onzichtbaar en ademend filmlaagje op de huid Perfect voor de wintervakantie in de bergen, skiën en snowboarden.

Sun Sport Ski Wind & Cold Protection, Cream & Stick SPF 50

Met zijn gestroomlijnde silhouet, handige applicator en klein formaat is dit de bondgenoot voor de gepassioneerde wintersporter. Wanneer er geen tijd te verliezen is, kan men deze stick door zijn zeer praktische formaat eenvoudig aanbrengen om de delen te beschermen die gevoelig zijn voor de kou, wind en zon. De stick combineert twee formules: aan de ene kant is het een onzichtbare crème die de huid laat ademen, aan de andere kant is het een stick die bescherming biedt voor de lippen en de huid rondom de lippen. Profi terend van dezelfde beschermende technologie als bij de Sun Sport Ski Comfort Cream (UVA/UVB-fi lters en infrarood bescherming) is deze alles-in-een stick een ´must have´ voor degenen die liever de pistes op en af racen dan dat ze lui in een ligstoel van de zon genieten.

The Line up:

Lancaster Sun Sport Ski Wind & Cold Protection, Comfort Cream SPF50 50 ml

€ 28*

Wind & Cold Protection Cream & Stick SPF50 20 ml + 1 gr

€ 28*

* adviesverkoopprijs

De Sun Sport Ski producten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen.

Lees ook:Wintersportproof de pistes afdalen….
Lees ook:Wintersportpret met Lancaster
Lees ook:Hou je huid in topconditie met Lancaster Sun Sport
Lees ook:Lekker in de zon met Lancaster
Lees ook:Winter EHBO van Lancaster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>