Winter EHBO van Lancaster

Helemaal fantastisch is het winterkwartet van Lancaster. De vier producten voor je gezicht, je huid, je handen en de lippenbalsem zijn werkelijk een fijne aanvulling in de winter.

Ruwe handen, schrale lippen en een droge en trekkerige huid, daar hebben we nu mee te maken. Naast hydratatie is voeding voor de huid essentieel. Met de vier ‘musketier’-producten van Aquamilk komt jouw huid perfect de winter door.

Vier producten die je deze winter niet mag missen: de Aquamilk Rich Day Cream, Comforting Body Cream, Comforting Hand & Nail Cream en natuurlijk de Aquamilk Lip Balm. Ze bevatten alle 4 een melange van rijst, kokosmelk en honing die zorgen voor een elastische en gehydrateerde huid én extra voedende ingrediënten. Aquamilk gaat de strijd tegen de winter aan!

Lancaster Aquamilk Rich Day Cream

Deze crème heeft een rijke textuur en is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge en gevoelig reagerende huid. De voedende ingrediënten hydrateren en beschermen je huid 24 uur lang. Dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar comfort en cocooning.

Aquamilk Rich Day Cream, 24h deep moisture, tube 50 ml – €25,50

Lancaster Aquamilk Comforting Body Cream

Niet alleen je gezicht, maar ook je lichaam snakt in de winter naar extra verzorging. De Body Cream heeft een fijne, romige textuur, die snel wordt opgenomen door de huid. Binnen no-time voelt jouw velletje weer comfortabel, zacht en glad aan, met als finish een mooie glans!

Aquamilk Comforting Body Cream, 24h deep moisture, tube 300 ml – €25,50

Lancaster Aquamilk Comforting Hand & Nail Cream

Onze handen krijgen dagelijks heel wat te verduren, maar in de koude jaargetijden staan ze extra onder druk. Vergeet daarom je handen niet in je dagelijks beautyritueel. Aquamilk Hand & Nail Cream biedt de bescherming en verzorging die je handen verdienen. De crème verzorgt en voedt zowel de handen als nagels(!) en maakt ze glad en zacht. Voor handen die gezien mogen worden!

Aquamilk Comforting Hand & Nail Cream, 24h deep moisture, tube 75 ml – €16,61

Lancaster Aquamilk Lip Balm

Schrale lippen en onaangename velletjes, wie kent dit probleem niet? Lancaster heeft de oplossing. Met de zachte lippenbalsem van Aquamilk worden de lippen en de huid rondom de lippen, binnen no-time verzorgd en verzacht. Het resultaat? Lippen die zacht, glad en comfortabel aanvoelen zodat je lipstick of lipgloss goed uitkomt!

Aquamilk Lip Balm, deep moisture, tube 15 ml – €16,61

Lees ook:BFF’s met honing, rijst & kokosmelk voor je huid
Lees ook:Vochtbommetjes voor je huid
Lees ook:Fluwelen handen….always
Lees ook:Je handen zo zacht als babyhanden!
Lees ook:Waan jezelf in een exotisch paradijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>