Je handen zo zacht als babyhanden!

Dagelijks gebruik je je handen, maar ZE worden vaak vergeten om te verzorgen. De voedende hydraterende hand balsem van DEEP pleasure geeft je handen een extra behandeling. Door de verrijking van Aloe Vera en Jojoba, laat de balsem jee huid weer stralen. Opeens voelen ze net zo zacht als die van een baby, heerlijk!

Met als hoofdbestanddelen uitsluitend plantaardige ingrediënten, maakt Deep: Satin Soft Hand Balsam deel uit van een nieuwe luxe reeks professionele manicure producten. Masseer Deep: Satin Soft Hand Balsam in de schone handen, eventueel na een scrub of pakking, totdat de huid de balsem volledig heeft opgenomen

Adviesprijs: € 13,09 zie ook www.deepskincare.nl voor meer info

Lees ook:Winter EHBO van Lancaster
Lees ook:Kaviaar voor je handen
Lees ook:Super vette Nivea design potten
Lees ook:IJsblokje met handcrème
Lees ook:Royal manicure @ location

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>