Rubriek: Hair & Care

Aftellen: The Hair X-perience

Nice…. de eerste editie van The Hair X-perience staat op het punt van beginnen. Van leerling tot startende ondernemer en van zzp’er tot aan de grote salons:

Lees verder...

Life is short.. Make each hair flip fabulous!

De situatie: je hebt lang haar, maar het is droog, beschadigd en het glanst niet. Het is dof. Hierdoor baal je enorm, want oh wat hebben sommige vrouwen toch mooi glanzend haar. Gelukkig is hier iets aan te doen met de juiste haarproducten. Guhl introdeert de Lang & Soepel-lijn met vernieuwde formules. 

Lees verder...

Goddelijke shampoo blijkt bijna 100% natuurlijk

Als je haar maar goed zit volstaat niet meer anno 2017. Ons haar moet tegenwoordig goed zitten, glanzen en vooral gezond zijn. Een prima aanrader om dit alles te bereiken is de nieuwe Divine Shampoo van La Fare 1789. Dit gun je je haren gewoon, omdat het kan.

Lees verder...

Toch mooi haar met koud weer dankzij droogshampoo

Wanneer het koud is, kan je haar daar enorm onder lijden. Het pluist of het zit superberoerd nadat je een bijvoorbeeld een lekkere warme muts hebt gedragen. Wij van beauty.blog.nl willen je daarom adviseren altijd een flesje droogshampoo

Lees verder...

Bij een topsalon hoort topkoffie

Hoe belangrijk vind jij de koffie bij jouw kapper? Reken je op een bakkie als je je haren laat doen? Volgens een recent gehouden onderzoek drinkt twee op de drie klanten voor of tijdens een bezoek aan de kapper of beautysalon graag een kopje koffie.

Lees verder...

Sabia en Sylvie hebben dezelfde hairdresser

Volgens een artikel in De Telegraaf en ook in de Duitse Gala zou Sabia Boulahrouz opnieuw een actie hebben verricht die erop wijst dat ze er alles aan doet om op Sylvie Meis te lijken. Ze heeft haar bruine lokken voorzien van een blondgouden gloed.

Lees verder...

Boost je haren met kokos

Mogelijk ben je al addicted of misschien ken je hem nog niet en wordt het hoog tijd om kennis te maken met de fijne kokos lijn van Andrélon. Kan je haar wel een oppepper gebruiken? Verlangen je lokken naar meer body en glans? Ontdek Andrélon Kokos Boost, een verzorgingslijn met kokosolie om je haar intens te

Lees verder...

Bye ongezond woestijnhaar, hello healthy glanzende lokken!

Het is helemaal van nu om supergezond te leven. We eten eiwitrijke Skyr, we sporten, we drinken Aspire drinks en roken doen we allang niet meer. Maar.. wait a minute! HOE is de conditie van je haren er aan toe? Neem je lokken eens grondig onder de loep: waar is de glans en waar is het

Lees verder...