Sabia en Sylvie hebben dezelfde hairdresser

Volgens een artikel in De Telegraaf en ook in de Duitse Gala zou Sabia Boulahrouz opnieuw een actie hebben verricht die erop wijst dat ze er alles aan doet om op Sylvie Meis te lijken. Ze heeft haar bruine lokken voorzien van een blondgouden gloed. Net zo’n kleur als Sylvie’s haar. Het lijkt er inderdaad veel op.

Maar wat niemand nog heeft opgemerkt is dat Sylvie Meis zich onlangs – misschien bewust, misschien onbewust – heeft laten stylen door een Duitse hairdresser die zichzelf Da-Styler noemt. Beter bekend als Star-Hair-Stylist Steve Hensel.

Bij een recente Insta post  met een bos met weelderige krullen schrijft ze:  ❤️ hair by@da_styler

Op zich niks mis mee, maar deze hippe meneer heeft toevallig een tijdje geleden regelmatig het haar van Sabia gedaan. Zijn social media accounts puilen uit met gezellige foto’s van hem en mevrouw Boulahrouz.

Dusseuh… mocht Sabia inderdaad de look van Syl willen stelen, dan heeft zij in ieder geval de juiste hairdresser in haar netwerk om de beeldschone look van miss Meis perfect na te bootsen

Mocht je ook eens gestyled willen worden door de hairstylist van Sylvie en Sabia dan kun je de beste man in Hamburg opzoeken. Hij is werkzaam bij de chique zaak Wolf Hairstyling. Echt een bucketlistdingetje, toch?

 

Lees ook:Shop Sylvie’s “Fuck I love you” sneakers
Lees ook:Wie heeft de mooiste kerstboom?
Lees ook:Sylvie stort zich op sport
Lees ook:Sylvie showt haar kerstballen
Lees ook:Duitsland in de ban van opvolgster Sylvie Meis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>