Gooi je haar maar los, er komt een 2-daags kappersevent

Geweldig nieuws voor eenieder in de kappersbranche, want op 25 en 26 juni lanceert Evenementenhal The Hair X-perience, een 2-daags kappersevent. Dit belooft een evenement vol informatie, educatie en innovatie te worden. Heel groots.  ‘De vraag voor een kappersevent komt vanuit de markt’, vertelt Giny Hurink, eventmanager bij Evenementenhal. ‘Zowel bezoekers als exposanten geven aan een echt kappersevent in ons land te missen. Evenementenhal heeft hierop besloten voor deze doelgroep een apart event op te zetten waarbij wij ons hebben laten adviseren door diverse partijen uit de branche. Het event zal worden georganiseerd door een team van ervaren eventmanagers.’, aldus Hurink.

Vanwege de centrale ligging is voor het gloednieuwe kappersevent gekozen voor Evenementenhal Gorinchem als locatie. Qua deelnemers richt de beurs zich op de toeleverancier van de professionele kapper: fabrikanten, importeurs en groot- of tussenhandelaren. The Hair X-perience is een landelijk evenement, exclusief voor kappers en zal in het teken staan van inspiratie, educatie en innovatie. Van de kleine zelfstandige tot de grote salons: kappers kunnen hier voordelig inkopen, de laatste trends en noviteiten ontdekken en zij komen alles te weten over de nieuwste technieken.

De beursvloer van The Hair X-perience zal bestaan uit 5 area’s met ieder zijn eigen karakter. Zo staat de Selling Area in het teken van directe verkoop. Kappers kunnen hier terecht voor het inkopen van alle denkbare werkmaterialen: van accessoires tot aan de professionele knip & coupe schaar. In de Product Area kunnen exposanten bezoekers kennis laten maken met hun bedrijf en merk en kunnen demo’s en workshops gegeven worden. De Innovation & Education Area geeft deelnemers alle ruimte en mogelijkheden de nieuwste technieken en de laatste trends te laten zien.  De Support Area is voor exposanten gericht op ondersteunende en aanvullende diensten. Tot slot is er op de beurs de Food & Beverage Area.

more info @ www.hair-xperience.nl

Lees ook:Aftellen: The Hair X-perience
Lees ook:Masters of LXRY 2015 blikt terug op geslaagde editie
Lees ook:Victoria Koblenko zet zich in tegen kindermisbruik
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Kappers gaan de strijd met elkaar aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>