Goddelijke shampoo blijkt bijna 100% natuurlijk

Als je haar maar goed zit volstaat niet meer anno 2017. Ons haar moet tegenwoordig goed zitten, glanzen en vooral gezond zijn. Een prima aanrader om dit alles te bereiken is de nieuwe Divine Shampoo van La Fare 1789. Dit gun je je haren gewoon, omdat het kan.Een biologisch gecertificeerde shampoo met krachtige ingrediënten uit de natuur, speciaal ontwikkeld om droog en fijn haar te voeden, beschermen en weer te laten glanzen.

Af en toe kan ons haar wel wat extra verzorging gebruiken. Invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, chloorwater en zeewater kunnen het haar dof maken en daarnaast zorgen kou en de centrale verwarming voor uitdroging van het haar. De nieuwe divine shampoo van La Fare 1789 belooft de oplossing en maakt droog haar weer gezond en glanzend.

Krachtige ingrediënten uit de natuur

Deze shampoo is ontwikkeld met krachtige ingrediënten uit de natuur. Een combinatie van organische ingrediënten die het haar herstellen, voeden en haar glans teruggeven. Zo zorgt rozenextract voor hydratatie van het haar, van de wortels tot de punten. Citroenbalsem kalmeert de hoofdhuid, amandelen voeden het haar en maken het minder statisch, heerlijk zacht en gemakkelijk doorkambaar. Oranjebloesem herstelt het haar en laat het prachtig glanzen. De shampoo is zo mild dat deze geschikt is voor dagelijks gebruik.

La Fare 1789

De huidverzorgingsproducten van het Franse cosmeticamerk La Fare 1789 worden gemaakt in de Provence. In deze schone, zuurstofrijke omgeving groeien de krachtige ingrediënten die gebruikt worden in de divine shampoo. De shampoo bestaat voor 99,3% uit natuurlijke ingrediënten, waarvan 12,5% afkomstig is van organische landbouw. Maar ook de verpakking van de shampoo wordt gemaakt met respect voor het milieu. Deze is recyclebaar en weerspiegelt een transparante en eerlijke eenvoud.

De divine shampoo (verkoopprijs € 19,00) en andere verzorgingsproducten van La Fare 1789 zijn onder andere verkrijgbaar bij webwinkel SoloBioMooi en Natuurlijk Zuiver.


Lees ook:Shampoo met meteorietstof uit de ruimte belooft je gouden lokken………
Lees ook:Ylang-Ylang voor je haren
Lees ook:Ook je haar in balans
Lees ook:Katie Holmes all-time Alterna Favorites!
Lees ook:Koninklijke bloem maakt je haren zijdezacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>