Samantha’s aka Barbie’s tips voor perfecte harde krullen

Samantha die we allemaal kennen als ‘Barbie’ krijgt vaak de vraag hoe zij haar krullen maakt. Via haar website deelt Samantha haar tips voor de perfecte harde krullen.

Volgens Samantha doet vooral haar krultang hét werk. Ze zegt: “Op deze foto zitten me krullies helemaal top. Hoe doe ik dat? Nou ik doe er geen reet aan, dat doet namelijk me Oge 5-in-1 Style curler. Met het grootste gemak draai ik zelf me krullies der in, en ze blijve minimaal een avond zitte. Die tang koop je bij Jennifer Hoeve in der shop, lekker makkelijk ook. Check hier: http://bit.ly/1p4hyvA. ”

Dat dus. Wij van beauty.blog hebben de tang nog niet zelf getest, maar er al wel meerdere positieve reacties over vernomen namens de kappers die we persoonlijk kennen. De prijs is redelijk, namelijk 75 euri’s.

Lees ook:Laat je kleden door Barbie
Lees ook:Barbie is trots op haar nieuwe meterslange lokken
Lees ook:Jennifer Aniston poseert topless voor parfum
Lees ook:Superleuke krullen in 40 seconden
Lees ook:‘Gaga houdt van roze schaamhaar’ Kleur dat van jezelf ook pink!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>