Klets je graag met de kapster of heb je behoefte aan stilte tijdens de knipbeurt?

Uit onderzoek blijkt dat 41% van de Nederlanders behoefte heeft aan stilte tijdens een bezoek aan de kapper*. Bij Nederlanders tussen de 16 en 40 jaar is dit zelfs de helft (49%). Opvallend is ook dat werkenden het – gevoelsmatig verplichte – kletspraatje met de haarstylist vaker in de top 3 van minst leuke aspecten plaatsen dan niet-werkenden. Cosmo Hairstyling komt met een oplossing voor klanten die liever in stilte geholpen worden: de ‘Silent Chair‘. Eenmaal plaatsgenomen op deze kappersstoel, waarvan elke Cosmo Hairstyling-salon er tenminste één heeft, kan de klant in alle rust genieten van de behandeling, een tijdschrift lezen of nog even (door)werken.

Eva Houtman, marketing manager Cosmo Hairstyling: “We luisteren goed naar onze klanten. Deze nieuwe service sluit aan bij de behoefte van onze klanten en de moderne tijdgeest. Met de komst van de ‘Silent Chair’ is het mogelijk om bewust voor een moment voor jezelf te kiezen.”

Een afspraak – met keuze voor de Silent Chair – is gemakkelijk online te boeken bij een van de salons.

*Het onderzoek is uitgevoerd door PanelWizard onder 573 Nederlanders van 16 jaar en ouder, representatief naar geslacht, leeftijd, opleiding, gezinssituatie en arbeidsparticipatie.

Lees ook:Cosmopolitan redaktie komt met eigen soap
Lees ook:HEMA Beauty nu ook in Frankrijk
Lees ook:Witte glimlach ongewenst?
Lees ook:Must knows over Blondines
Lees ook:Musthave: ‘mandecoder’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>