Life is short.. Make each hair flip fabulous!

De situatie: je hebt lang haar, maar het is droog, beschadigd en het glanst niet. Het is dof. Hierdoor baal je enorm, want oh wat hebben sommige vrouwen toch mooi glanzend haar. Gelukkig is hier iets aan te doen met de juiste haarproducten. Guhl introdeert de Lang & Soepel-lijn met vernieuwde formules.  De unieke combinatie van Proteïne-Lipide + Complex en Sakura Kersenbloesem + Olie beloven je haar te verzorgen, te versterken en meer veerkracht te geven. Het resultaat: lang haar ziet er weer glanzend en gezond uit zonder het te verzwaren.

Bij lang, glanzend en gezond haar hoort natuurlijk ook een heerlijke geur. De geur van deze lijn bestaat uit een bijzondere combinatie van exotische fruitsoorten (o.a. mango, ananas, perzik), vrouwelijke bloemengeuren (o.a. roos, jasmijn) en geuren zoals sandelhout en vanille. Een sensuele geurbeleving.

De Guhl Lang & Soepel Shampoo bevrijdt de haaraanzet op een milde manier van overtollig vet. Daarnaast geeft het zijdezachte souplesse en versterkt het lang haar vanaf de aanzet. Proteïne-Lipide + Complex herstelt het haar van binnenuit en versterkt lang haar, vanaf de aanzet tot de punten.

Gebruik: deze shampoo heeft al effect bij gebruik van een kleine hoeveelheid. Masseer zachtjes in het haar en geniet van de sensuele geurbeleving. Spoel de shampoo zorgvuldig uit.

Adviesverkoopprijs: €6,99

Lees ook:Prachtig lang haar dankzij GUHL
Lees ook:Mini shampoos voor op vakantie
Lees ook:Ook nu in de kou 84% minder haarbreuk
Lees ook:Ylang-Ylang voor je haren
Lees ook:Ook je haar in balans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>