Ook nu in de kou 84% minder haarbreuk

Knipsel

GUHL steekt dit jaar al haar productlijnen in een nieuw jasje. Ook worden vier van de haarverzorgingslijnen vernieuwd. De eerste lijn die aangepast is, is Rijke Voeding. De vernieuwde Rijke Voeding lijn van GUHL zorgt dat je ook tijdens het koude seizoen met glanzend en gezond haar de deur uitgaat.

Nieuw design

De oorspronkelijke glazen fles is de inspiratie voor het nieuwe design van vandaag. In 2016 is  het totale design van het gehele GUHL haarverzorgingsassortiment vernieuwd. Een aantal producten hebben zelfs meer inhoud gekregen. Zo bevat de shampoo fles bijvoorbeeld maar liefst 25% meer inhoud. Het design is strakker, eigentijdser en geeft in één oogopslag aan welke natuurlijke ingrediënten zorgen voor de werking van de haarverzorgingslijn. Tot slot is de dop van de shampoo steviger, zodat deze bijvoorbeeld niet meer zo gemakkelijk open kan gaan in je toilettas. 

Vernieuwde Rijke Voeding lijn

In de winter is de relatieve vochtigheidsgraad van de lucht vaak laag. Veel vrouwen hebben daarom in de winter last van droog of beschadigd haar. Ook de dagelijkse styling routine, zoals föhnen of stylen, kan je haar uitdrogen en beschadigen. De unieke formule van de vernieuwde GUHL Rijke Voeding lijn, met Keratin³Complex, herstelt en versterkt het haar gericht en beschermt effectief tegen verdere beschadiging door bijvoorbeeld de föhn of het gebruik van een stijltang. De formule voor 3-voudige reparatie herstelt tot diep in het haar, versterkt de gehele haarvezel en beschermt effectief tegen nieuwe beschadigingen.

84% minder haarbreuk

De repair conditioner biedt optimale extra verzorging voor het haar. De conditioner repareert de haarstructuur doelgericht en geeft effectieve bescherming waardoor het haar tot 84% minder breekt dan wanneer de repair conditioner niet wordt gebruikt. De gehele Rijke Voeding lijn bevat het ingrediënt monoi-olie. Monoi-olie is in Tahiti populair vanwege zijn herstellende kracht en is rijk aan waardevolle proteïnen en lipiden. De Tahitiaanse olie vormt samen met het Keratin³Complex een krachtige combinatie en ondersteunt de 3-voudige reparatie van de haarstructuur.

Hittebescherming tot 220˚C

De vernieuwde Rijke Voeding lijn bestaat uit een shampoo, repair conditioner, intensive repair masker en een verrijkende haarolie. GUHL breidt deze vernieuwde lijn bovendien uit met een productinnovatie: een intensive spray treatment. De intensive spray treatment is een goede aanvulling op de dagelijkse styling routine. Deze zorgt namelijk voor extra gemakkelijke doorkambaarheid, zijdezacht en glanzend haar zonder te verzwaren en biedt daarnaast hitte bescherming tot wel 220˚C. Ook de vernieuwde verrijkende haarolie beschermt tegen hitte tot wel 220˚C en voedt het haar intensief zonder te verzwaren.

Heerlijke geur

De verfrissende geur en rijke textuur van Rijke Voeding zorgen dat deze lijn echt een genot is om te gebruiken en je haar mee te verwennen. Zoete rode bes in combinatie met een frisse citrus geur van mandarijn geeft een speelse touch die wordt gecombineerd met hartnoten van Tuberoos en Lelietjes van Dalen. Tel daar de basisnoten van warme amber met zoete muskus bij op en het resultaat is een warme, rijke geur die zich verspreidt bij iedere beweging van het haar.

GUHL Rijke Voeding

GUHL Rijke Voeding shampoo 250 ml € 6,99*

GUHL Rijke Voeding repair conditioner 200 ml € 6,40*

GUHL Rijke Voeding intensive spray treatment 180 ml € 8,99*

GUHL Rijke Voeding intensive repair masker 200 ml € 9,99*

GUHL Rijke Voeding verrijkende haarolie  100 ml € 9,99*

* consumenten adviesprijs

Lees ook:Goji-bes voor glanzende lokken die hun kleur behouden
Lees ook:Wondershampoo & meer
Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”
Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:We love glanzend & gezond haar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>