Goji-bes voor glanzende lokken die hun kleur behouden

Als je je haren regelmatig kleurt, wil je natuurlijk ook dat de kleur mooi blijft. Guhl heeft daarvoor een speciaal masker – het Wonder Repair masker – uit de Kleurbehoud & Verzorging met goji-bes lijn. Dit masker belooft je gekleurde haren intensief te beschermen  tegen vroegtijdig verlies van kleur en glans, tot wel 12 weken lang.

Het beste kun je hem gebruiken samen met de shampoo en de conditioner uit dezelfde lijn. Dan blijft je kleur het langst mooi. Je haarkleur kan door kraanwater, chloorwater, fohnen snel vervagen. De Kleurbehoud & Verzorginglijn van Guhl bestaat nu dus uit een shampoo, een creme-conditioner en Wonder Repair masker. Ideaal voor iedereen die zijn haren kleurt. Hij kan het ook gebruiken!

De lijn doet zijn werk goed omdat er Goji-bessen in verwerkt zijn. Goji-bessen bevatten antioxidanten, een hoge concentratie vitaminen, mineralen en microvoedingsstoffen die helpen het haar te verzorgen en te beschermen.

Het Wonder Repair masker bevat bepaalde technologieen die ervoor zorgen dat het uitlopen van kleur tegen wordt gegaan en dat de kleur langer vastgehouden wordt.

Hoe gebruik je het?

Na de shampoo en de conditioner aanbrengen, doorkammen met een grove kam. Het behoeft geen inwerktijd. Spoel het wel goed uit!!

Guhl Kleurbehoud & Verzorging Wonder Repair Masker: 180ml / 7,99 euro

 

Lees ook:Goji-besjes verrichten wonderen voor je haren
Lees ook:Wondershampoo & meer
Lees ook:Mini shampoos voor op vakantie
Lees ook:Ook nu in de kou 84% minder haarbreuk
Lees ook:Hoe graag wil je glanzende haren hebben?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>