Hoe graag wil je glanzende haren hebben?

Als je in de spiegel kijkt en je ziet dat je haren dof en pluizig zijn dan maakt dat je lichtelijk depressief. Althans wij worden er niet happy van.

Gelukkig hebben we goed nieuws, want Guhl introduceert- GUHL Zijdeglans – deze lijn belooft dof, droog en kwetsbaar haar weer glanzend en zacht als zijde zonder het te verzwaren te maken. Wij mochten de lijn al testen en zijn er zeer tevreden over.

Rijke ingrediënten zoals royal orchidee-olie hydrateren het haar, geven het een intense glans en zorgen voor hernieuwde krachtige veerkracht. GUHL Zijdeglans geeft je prachtig haar met extra lichtreflectie waar je bijna niet van af kunt blijven. De nieuwe lijn bevat een shampoo, verzorgende conditioner en een direct herstellend masker.

Veerkracht en glans

Uit onderzoek van GUHL is gebleken dat glanzende haren, zonder pluis maar mét volume, erg belangrijk zijn voor vrouwen. Glanzend haar staat voor aantrekkelijkheid en vrouwelijkheid. Het geeft een gevoel van sensualiteit en zelfverzekerdheid. Haar dat droog en beschadigd is, glanst niet omdat het oppervlak van de haren ruw en ongelijkmatig is. De haarschubben steken onregelmatig uit en de kern is poreus en kwetsbaar. Als haarschubben mooi glad over elkaar vallen, dan reflecteren ze meer licht en geven ze meer glans. Dankzij de gloss infusion technologie van GUHL Zijdeglans dringen voedende ingrediënten dieper in het haar door dan ooit tevoren. Bovendien herstellen ze ruwe beschadigingen aan de haarschacht. Zijdeglans van GUHL brengt de glans weer terug, zonder daarbij veerkracht te verliezen. Het haar voelt niet alleen krachtig en zacht, maar geurt ook heerlijk naar citrus gecombineerd met witte bloemen als lelietjes, jasmijn en rozen met een warme ondertoon van hout en musk.

Koninklijke bloem

De koningin van de bloemen, zo wordt de orchidee dankzij haar schoonheid ook wel genoemd. De royal orchidee staat in Azië symbool voor schoonheid en wordt al honderden jaren gebruikt vanwege haar hydraterende werking. De royal orchidee is rijk aan voedende micro-oliën en voedingsstoffen die diep in het haar dringen en het haar optimaal voeden, zonder het te verzwaren. Tegelijkertijd zorgen de micro-oliën ervoor dat oneffenheden aan de buitenkant van de haren glad worden. Zo wordt zonlicht gelijkmatig weerkaatst en glanzen de haren als nooit tevoren. Het haar ziet er gezond uit en is onweerstaanbaar zacht.

GUHL Zijdeglans shampoo

GUHL Zijdeglans shampoo is bijzonder geschikt voor beschadigd, poreus haar en geeft het haar een gezonde glans vol luchtige veerkracht. Het haar is glad en voelt zacht aan. GUHL shampoos zijn geconcentreerd, dus een kleine hoeveelheid is voldoende. In de hand opschuimen, licht in masseren en goed uitspoelen.

200 ml/€  6,40*

GUHL Zijdeglans verzorgende conditioner

De nieuwe Zijdeglans verzorgende conditioner verzorgt zonder te verzwaren en maakt de haren glad en glanzend. Maakt het haar direct makkelijk doorkambaar en voedt het haar gericht tot in de punten en geeft hernieuwde veerkracht. Voor dagelijks gebruik.

200 ml/€  6,40*

GUHL Zijdeglans masker

De gloss infusion technologie zorgt ervoor dat de voedende ingrediënten diep in het haar gebracht worden, zodat ze daar hun herstellende werk kunnen doen. Aan de oppervlakte van het haar zorgt het zijdezachte masker voor extra lichtreflectie, zodat het haar straalt als er licht op valt. Het masker heeft een lage pH-waarde en is daarmee extra zacht voor het haar. Aanbrengen op handdoekdroog haar, kort laten inwerken en goed uitspoelen. Hoe vaker het masker wordt gebruikt, hoe groter het glans effect wordt.

180 ml/€  7,99*

Het beste resultaat wordt bereikt door het gebruik van de gehele lijn.

* consumentenadviesprijs

Lees ook:Koninklijke bloem maakt je haren zijdezacht
Lees ook:Goji-bes voor glanzende lokken die hun kleur behouden
Lees ook:Goji-besjes verrichten wonderen voor je haren
Lees ook:We love glanzend & gezond haar!
Lees ook:Wondershampoo & meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>