Mini shampoos voor op vakantie

Ik ga op reis en neem mee… mijn favoriete GUHL shampoo

Ook deze zomer zijn er weer zes varianten GUHL shampoo, in handige miniverpakkingen beschikbaar. Je ideale reisgenoot tijdens een citytrip, een weekendje weg of een korte vakantie. GUHL mini shampoo is verkrijgbaar in de lijnen Kleurbehoud & Verzorging, Heerlijke Verzorging, Vochtbalans, Rijke Voeding, Stevigheid en Krul-Kracht. De geconcentreerde shampoo is met 30 ml en een consumentenadviesprijs van € 1,29 je beste travel buddy. Ga samen met GUHL stralend de zomer tegemoet!

Kleurbehoud & Verzorging

Om tijdens de zwoele zomerdagen ervoor te zorgen dat je haarkleur optimaal blijft, bescherm je, je haar met GUHL Kleurbehoud & Verzorging shampoo. Je haar ziet er gezond en natuurlijk uit en je kleur krijgt alle aandacht en verzorging die het verdient.

Heerlijke Verzorging

Verwen jezelf tijdens een weekendje weg met zijdezachte haren die heerlijk ruiken naar zoete perzikolie. GUHL Heerlijke Verzorging geeft een milde verzorging en zorgt voor zijdezacht, gezond haar dat straalt als nooit tevoren.

Vochtbalans

Voldoende hydratatie is met het stijgen van de temperatuur in warme landen een beauty must. Je ideale match tijdens een Sweet Summer escape is daarom GUHL Vochtbalans. Deze vochtinbrengende shampoo met tarwekiemolie zorgt voor voelbaar zacht en soepel haar.

Rijke Voeding

Onmisbaar tijdens een quick get-a-way. Heeft je haar door uv-straling, zout zeewater en chloor een extra boost nodig? GUHL Rijke Voeding met amandelolie en waardevolle proteïnen en vitaminen biedt de oplossing. Poreuze delen worden herkend, opgevuld en beschermd, zonder daarbij het haar te verzwaren.

 

Stevigheid

Back to basic genieten van de natuur? Daar hoort een biertje bij, cheers! Deze old time classic, GUHL Stevigheid met bierextract, zorgt voor voelbaar voller en steviger haar, dat vanaf de wortel is versterkt. Midden in de natuur, krijgt je haar met deze shampoo ook een milde, natuurlijke verzorging.

Krul-Kracht

Spring in het veld? Ook tijdens het cityhoppen, wil je perfecte krullen. Soepel en golvend, vol veerkracht. De GUHL Krul-Kracht shampoo met ginkgo en hydraterende jojoba – biedt speciale niet verzwarende verzorging voor gezond uitziende krullen.

GUHL wenst je een fijne vakantie!

GUHL mini SHAMPOO

30 ml € 1,29 (consumentenadviesprijs)

Lees ook:Goji-besjes verrichten wonderen voor je haren
Lees ook:Anti-aging ook voor het haar!
Lees ook:Shampoo voor ouder wordend haar
Lees ook:Goji-bes voor glanzende lokken die hun kleur behouden
Lees ook:Ook nu in de kou 84% minder haarbreuk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mini shampoos voor op vakantie

  1. Agnes

    Handig die mini’s. Moet wel een korte vakantie zijn dan..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>