Rubriek: Baby beauty

Musthaves: ‘I Am A Tinderbaby’ rompers

Tinder… wie kent het niet? Dan moet je wel onder een steen hebben gelegen als je hier nog nooit over gehoord hebt. Anyhow er zijn nu dus rompers  met de tekst: I Am A Tinder Baby of My Parent’s Didn’t Swipe Left. Een idee van twee jonge Nederlandse ondernemers die 27 mei de webshoptinderbaby.nl lanceerden.

Lees verder...

Lovely baby producten

Elke moeder wil alleen het allerbeste voor haar baby. Oriflame speelt daarop in en heeft onlangs een compleet nieuwe lijn met vijf uitzonderlijke milde, heerlijk zacht geurende Baby-producten ontwikkeld. Allen op basis van o.a. biologisch katoenextract en het DermoProtect Complex, om de tere babyhuid te versterken, verzorgen, verzachten en… onweerstaanbaar te laten ruiken!

Lees verder...

“SOS eerste hulp” zwangerschapsproducten van Earth Mama Angel Baby

Het populaire ecologische verzorgingsmerk Earth Mama Angel Baby heeft haar assortiment aangevuld met wederom een serie handige, puur natuurlijke producten voor tijdens de zwangerschap.  Lees snel de nieuwste tips om de zwangerschap nog plezieriger te maken… SOS  Tip Nr. 1 – Mint Herbal Lip Balm (€3,95) Earth Mama Angel Baby denkt aan alles! Zelfs aan

Lees verder...

Weleda wint Oscar voor Calendula babyserie

Weleda maakt heerlijke beautyproducten. Onder meer om die reden  heeft Weleda in Groot-Brittannië de Mother & Baby Award voor haar Calendula Babyserie gewonnen. De Mother & Baby Awards zijn al 17 jaar een begrip in Groot-Brittannië. Ze zijn de Oscars op het gebied van babyverzorgingsproducten en daarom het meest waardevolle keurmerk voor de Britse consument.

Lees verder...