Borstvergroting? Nee..

Mannen houden van kaal. Ze hebben het niet zo op haar, daar. Dat blijkt uit een onderzoek van Panorama deze week. 71% van de mannen geeft aan het haar op de ballen en daarboven met een trimmer, mes of scheerapparaat te lijf te gaan. 31% zelfs zegt alle schaamharen vakkundig te verwijderen.

En ook bij hun vrouw zien de mannen liever niet te veel haar. 51% houdt van een kale schaamstreek bij hun vrouw. Het onderzoek van Panorama handelt over de man en zijn lijf, en dat van zijn vrouw. Gaat de Nederlandse man wel eens naar de zonnebank? Nou, dat valt reuze mee. Vindt de Nederlandse man zich dik? Ach, 57% geeft aan zich normaal gebouwd te vinden. 

Borstvergroting? Nee..
14% geeft overigens aan dat hun ideale vrouw volslank is. 23% valt op slanke vrouwen. Bijna 60% valt op normale vrouwen. Borstvergrotingen? Slechts 20% vindt dat voor hun vrouw een goed idee. Sporten doet de Nederlandse man trouwens best veel, zo blijkt. Al geeft 34% aan dat ze aan geen enkele sport doen…

Vernieuwde Panorama
Dit onderzoek van Panorama is het eerste in een reeks opzienbarende onderzoeken onder mannen die het blad dit jaar zal publiceren, als onderdeel van de aangepaste formule. De vernieuwde Panorama ligt aanstaande woensdag, 18 januari, in de winkel.

Lees ook:Please no Speedo!
Lees ook:Onderzoek Olaz; NL vrouw geen ijdeltuit
Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk
Lees ook:Liever een chocoladereep of hennepzaad?
Lees ook:Maatje 42 komt in Nederland het meest voor bij vrouwen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Borstvergroting? Nee..

  1. Toontje

    Feit blijft dat de meeste mannen aangeven vrouwen met cupmaat DD het aantrekkelijkst te vinden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>