Please no Speedo!

Een koel glas bier is nog altijd de favoriete drank van de Nederlandse man tijdens de vakantie. Maar liefst 54 procent geeft dat aan. Wijn en rosé komen op een bescheiden tweede plaats met slechts 11 procent. Verder opvallend in de uitkomsten van Panorama’s Grote Vakantie Onderzoek: 9 procent van de mannen draagt nog steeds de door vrouwen zo verfoeide strakke Speedo.

43 procent van de mannen gaat één keer per jaar op vakantie en 36 procent gaat twee keer per jaar. Meer dan een derde van de mannen geeft 2.000 tot 5.000 euro uit aan de duurste vakantie in het jaar. 31 procent houdt het op een bedrag tussen de 1.000 en 2.000 euro. 3 procent kan of wil maximaal 500 euro uitgeven.

Lekker eten en niets doen
Meer dan de helft van de mannen geeft het vakantiegeld op de bestemming het liefst uit aan lekker eten en 41 procent heeft geen behoefte aan een actieve vakantie, sterker: die doen het liefst niks. En als mannen eenmaal op vakantie zijn ontmoeten ze het liefst nieuwe vrienden, geeft 34 procent aan.

Schuilen voor de baas
Wie ze het liefst niet zien tijdens hun grote vakantie? De baas, zegt 22 procent, mijn collega’s zegt 21 procent.

De Panorama met het Grote Vakantie Onderzoek ligt vanaf woensdag 30 mei in de winkel.

 

Lees ook:Man wil Sven Kramer zijn, vrouw droomt van Marco Borsato
Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk
Lees ook:‘Scheer je (borsthaar) weg!’
Lees ook:Twee kilo dikker na je vakantie….en dan?
Lees ook:Nederlandse vrouw wordt chagrijnig van regen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Please no Speedo!

  1. speedo kids

    Ik hou van dit shirt wit

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>