Maatje 42 komt in Nederland het meest voor bij vrouwen

Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlandse vrouw maat 42 heeft en dat ze 80 kilo weegt.  Dat is goed nieuws, want volgens een ander onderzoek blijkt het merendeel van de Nederlandse mannen gek op vollere vrouwen te zijn.

Uit eerdere onderzoeken was al gebleken dat vrouwen met maat 42 zich het gelukkigste voelen. Ze zijn tevreden over hun leven, over hun uiterlijk én vooral ook over hun seksleven. Hmm, ik heb maatje 38….

Lees ook:Big is beautiful…
Lees ook:Onderzoek Olaz; NL vrouw geen ijdeltuit
Lees ook:Je lijkt bijna 4 kilo slanker als je bruin bent
Lees ook:Mannen willen het liefst een gespierd lijf zoals Vin Diesel
Lees ook:We krijgen steeds grotere voeten……

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>