We krijgen steeds grotere voeten……

De Sunday Telegraph heeft ontdekt dat vrouwen steeds grotere voeten krijgen. Waar tot voor kort in Engeland een maatje 5 (bij ons is dat 37/38) de norm was, worden nu maat 6 (38/39) 17 procent en maat 9 (onze maat 40) zelfs 23 procent vaker gevraagd. Deze cijfers zijn naar voren gekomen door een onderzoek, dat bij één van Londens grootste warenhuizen, Debenhams, is verricht. Bij Debenhams overweegt men momenteel om naast hun maat 9, momenteel de grootst beschikbare maat, ook damesschoenen in maat 10 te gaan verkopen, speciaal voor de dames die met extra big feet uitgerust zijn.
Volgens medische kringen hebben we hier te maken met een gevolg van de obesitasepidemie, omdat het eten van junkfood tijdens de puberteit het groeihormoon stimuleert, ook bij de voeten dus.

Lees ook:Kissable feet
Lees ook:Fluwelen voeten
Lees ook:Vieze voeten kunnen echt niet!
Lees ook:Leuk een bikini, maar dan wel in het buitenland…..
Lees ook:Posh heeft de meest lelijke voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>