Mannen willen het liefst een gespierd lijf zoals Vin Diesel

DSC_711084 procent van de mannen ziet er graag goed uit, ze hechten vooral belang aan de verzorging van hun huid en haar. Uit onderzoek bij bijna 3800 Nederlandse mannen blijkt dat twee derde van hen niet tevreden is over zijn uiterlijk. Twee op de drie mannen wenst vooral een gespierder en slanker lichaam. Zij dromen van een uiterlijk zoals acteur Vin Diesel. Als troost kan ik ze vertellen, dat Vin ook een klein buikje heeft. Op de foto hiernaast kun je het zien, die is gemaakt, toen ik de kans kreeg om Vin een paar jaar geleden te interviewen in Amsterdam.

33 procent van de Nederlandse mannen geeft zelfs toe jaloers te zijn op het uiterlijk van seksegenoten. 92 procent denkt dat een verzorgd voorkomen je carrière een boost geeft.


75 procent wast zich dagelijks onder de douche of in bad. 15 procent trekt niet elke dag een propere onderbroek aan, vier op de tien doet dit niet met sokken. Meer dan de helft krijgt graag complimenten, dit het liefst van hun partner of andere vrouwen. Toch zijn ze hier zelf zuinig mee, het vaakst geven ze dit aan vrouwen. Wat hun aantrekkingskracht op vrouwen betreft, gelooft de meerderheid dat hun persoonlijkheid hier de grootste rol in speel, dan pas hun uiterlijk of geld.

Lees ook:Mannen 20 procent meer kans op kanker
Lees ook:Wit ondergoed = seksloos
Lees ook:Volkskrantmannen vallen op slimme vrouwen
Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk
Lees ook:‘Scheer je (borsthaar) weg!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>