We love glanzend & gezond haar!

Goed nieuws voor iedereen met droog en dof haar, want de bekende GUHL Rijke Voeding lijn heeft er een kindje bij te weten de verfijnde haar-olie. Deze mag deze zomer echt niet in je strandtas ontbreken. Dit nieuwe haarproduct is speciaal ontwikkeld voor een intensieve verzorging van breekbaar en beschadigd haar. De verfijnde haar-olie is een echt multi-talent en beschikt over waardevolle eigenschappen om het haar op diverse manieren te herstellen en heerlijk te verwennen.

De GUHL Rijke Voeding verfijnde haar-olie is gebaseerd op een harmonieuze combinatie van verschillende, hoogwaardige oliën. MONOI-OLIE is het meest bijzondere en bekende ingrediënt van de Rijke Voeding lijn en vindt zijn oorsprong in de bloemen van de tiare-plant uit Tahiti. Het lang bewaarde schoonheidsgeheim uit Oceanië bestaat uit waardevolle proteïnen en essentiële lipiden. Tevens bevat de GUHL Rijke Voeding verfijnde haar-olie VITAMINE E OLIE, bekend om zijn antioxiderende werking en beschermende eigenschappen. De samenstelling van de oliën biedt gelijktijdig bescherming tegen haarbreuk.

GUHL Rijke Voeding verfijnde haar-olie geeft het haar een gewichtloze, voedende verzorging. Het herstelt met name de haarstructuur, waardoor het haar weer zichtbaar mooier wordt. Dankzij de hydraterende en verzorgende eigenschappen wordt het haar sensueel zacht en krijgt het een prachtige, luxueuze glans.

Voor onevenaarbare haarverzorgingsresultaten werkt de GUHL Rijke Voeding verfijnde haar-olie met gepatenteerde technologieën, die zich richten op vier verschillende kenmerken.

Glans: De geselecteerde oliën zorgen onder andere voor een onweerstaanbare glans. Ze maken het haaroppervlak glad en versterken de lichtreflectie op het haar. Het resultaat is een zichtbaar toegenomen glans. (Shine-Boost-Technology)

Zijdezacht: Het haaroppervlak wordt gladgestreken, waardoor het haar buigzaam, soepel en zijdezacht aanvoelt. (Smooth-Pro-Technology)

Bescherming: Het haar wordt omhuld door een beschermende buitenlaag, die beschermt tegen verdere beschadiging. Gespleten haarpunten worden hersteld en het haar wordt versterkt. (Damage-Protection-Technology)

Gewichtloze verzorging: De speciale samenstelling van de olie geeft intensieve verzorging zonder het haar te verzwaren. De samenstelling is zo licht geformuleerd dat het product lijkt te verdwijnen in het haar. (Ultra-Lightweight-Technology)

De toepassingsmogelijkheden van de GUHL Rijke Voeding verfijnde haar-olie zijn divers. Met 3 verschillende gebruiksmomenten, wordt het beschadigde en breekbare haar onmiddellijk verwend:

1. Vóór het wassen op droog haar als intensieve diepgaande verzorging

2. Na het wassen op handdoekdroog haar zonder uitspoelen, voor effectieve verzorging en bescherming

3. Als finishing touch op droog haar voor zijdezacht en glanzend haar in enkele seconden

De benodigde hoeveelheid is sterk afhankelijk van het haartype, de lengte van het haar, de stugheid/ruwheid, en de mate van beschadiging. Daarom wordt aangeraden om te beginnen met een kleine hoeveelheid olie (slechts 1 pompje). Deze hoeveelheid kan eventueel worden verhoogd, totdat het gewenste resultaat is bereikt.

GUHL Rijke Voeding Verfijnde haar-olie met UV filter

Geschikt voor alle haartypen, met name droog, breekbaar en beschadigd haar. Ook uitermate geschikt voor gekleurd haar.

100 ml / € 9,99* – verkrijgbaar vanaf juli

RIJKE VOEDING LIJN

Naast de nieuwe verfijnde haar-olie bestaat de GUHL Rijke Voeding lijn uit zes andere producten: shampoo, crème-conditioner, daily repair & protect crème, deep butter masker en sinds 2012 ook het 1-minuut geconcentreerd masker en het haarpunten elixer.

Lees ook:Ook nu in de kou 84% minder haarbreuk
Lees ook:Mini shampoos voor op vakantie
Lees ook:Champagne-bes laat je haar fascinerend stralen
Lees ook:Gespleten haarpunten? No way!
Lees ook:Anti-aging ook voor het haar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>