Ook je haar in balans

Nieuw: So Pure Natural Balance Moisturizing
100% Pure Plant Essential Therapy

Essentiële oliën en plantenextracten zijn een kostbaar geschenk van Moeder Natuur voor lichaam en geest. Met deze visie heeft Keune de nieuwe lijn So Pure Natural Balance ontwikkeld. Een duurzame en luxe lijn met verzorgings- en stylingproducten gebaseerd op natuurlijke ingrediënten.  Natuurlijk gezond en glanzend haar: Met de So Pure Natural Balance lijn wordt een zichtbare verbetering bereikt van de conditie van het haar en de hoofdhuid. Het haar krijgt een natuurlijke elasticiteit, veerkracht, zachtheid en glans. De producten bevatten een combinatie van organische essentiële oliën en pure plantenextracten waaronder ylang-ylang en Palmrosa-olie. Het bloemige en sensuele aroma geeft lichaam en geest een gevoel van welzijn. 

 So Pure Moisturizing Shampoo: Milde vochtherstellende shampoo voor droog, beschadigd en gekleurd haar. Herstelt de kwaliteit en natuurlijke vochtbalans van het haar. Gecertificeerde Argan olie en Palmarosa voeden het haar en maken het zacht en glanzend. Voor haar en lichaam. Moisturizing Shampoo 250 ml – 17,25.

So Pure Moisturizing Overnight Repair: Moisturizing Overnight Repair is een niet-verzwarend serum, voorzien van micro-proteïnen van tarwe- en moringazaad die diep in het haar dringen. Moisturizing Overnight Repair 150ml – 17,95.

So Pure Moisturizing Essential Oil: Moisturizing Essential Oil is een rijke combinatie van essentiële oliën, waaronder organische ylang-ylang en Palmarosa. Voeg een paar druppels (max. 5) toe voor een intensievere geurbeleving van de So Pure Natural Balance Moisturizing producten. Ook geschikt voor een aromadiffuser of voor in bad. Moisturizing Essential Oil 10 ml – 11,35.

Informatie
Kijk voor de dichtstbijzijnde Keune kapsalon op www.Keune.nl.

Lees ook:Ylang-Ylang voor je haren
Lees ook:Nieuw: anti-roos shampoo met Tea Tree, Lavendel en Argan olie
Lees ook:Healthy voor je haar: Ammoniavrije haarkleuring
Lees ook:Ilham Mestour: “slaap ‘s winters met een haarmasker”
Lees ook:Beleef langer plezier aan je haarkleur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>