Prachtig lang haar dankzij GUHL

Je haren groeien gemiddeld met 1 cm per maand. Dit betekent dat haar van 30 cm lang zo’n 2,5 jaar oud is bij de punten en in die tijd wel ongeveer 350 keer is gewassen, geföhnd en gekamd. De natuurlijke groeicyclus van het haar kan niet herstart worden. Doe er dus alles aan om beschadigde delen, gespleten haarpunten en vroegtijdige haarbreuk te minimaliseren.

Voor de verzorging van lang haar is er nu GUHL Prachtig Lang. Deze lijn is speciaal ontwikkeld om de problemen van lang haar tegen te gaan: 1. een vettige aanzet, 2. doffe lengtes en 3. beschadigde punten. Deze nieuwe, specifieke GUHL verzorging maakt en houdt je lange haar natuurlijk mooi, vanaf de aanzet tot in de punten.

Lang geliefd

GUHL Prachtig Lang is er voor lang haar, tot op of over de schouders. Maar liefst 44%* van de vrouwen heeft lang haar. En hoewel lang haar geliefd is, is het lang niet altijd in conditie… Zeker 24%* van de vrouwen met lang haar heeft last van een vettige haaraanzet en droge uiteinden. Voor 33%* geldt dat zij gespleten haarpunten heeft.

De natuurlijke oplossing

GUHL Prachtig Lang staat voor een frisse haaraanzet, soepele, glanzende lengtes en gehydrateerde haarpunten. Het geeft een directe, gerichte verzorging met een heerlijke geur. De nieuwe GUHL lijn bevat twee waardevolle natuurlijke ingrediënten: Aloë vera-melk staat bekend om haar kalmerende en vochtinbrengende werking. Citroengras kent een sterk talgregulerend effect en het verfrist. Om de levensduur van lang haar te maximaliseren, is het belangrijk om beschadigingen te minimaliseren. De drie Prachtig Lang producten van GUHL helpen hierbij.

De GUHL Prachtig Lang shampoo (200 ml € 5,69**) bevrijdt op milde en zachte wijze overtollig vet bij de haaraanzet en hydrateert droog haar tot in de punten. Het is een heerlijke shampoo voor langdurige frisheid en gezond, glanzend lang haar. De GUHL Prachtig Lang crème-conditioner (200 ml € 5,69**) hydrateert gericht de droge delen voor soepele, glanzende lengtes en punten. En de GUHL Prachtig Lang hair milk spray (125 ml € 6,69**) voedt direct droge, beschadigde delen met vocht voor voelbaar meer souplesse en glans.

Lees ook:Life is short.. Make each hair flip fabulous!
Lees ook:Geef je lokken body
Lees ook:We love glanzend & gezond haar!
Lees ook:Mini shampoos voor op vakantie
Lees ook:Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>